Onderwijsboulevard 52 5223 DH Den Bosch

€ 85.000 /jr

Omschrijving

Locatie
Deze commerciële unit maakt deel uit van complex Le Carrefour en is gelegen in het nieuwe zakencentrum van Den Bosch (Paleiskwartier). Het Centraal Station (NS) is op zeer korte loopafstand gesitueerd. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is dan ook uitstekend. Daarnaast is de bereikbaarheid per eigen vervoer meer dan prima te noemen; diverse uitvalswegen van en naar de overige stadsdelen, maar ook de A2, A50 en A59, bevinden zich binnen enkele autominuten rijden.

Kenmerkend voor het Paleiskwartier is de mix tussen wonen, werken, opleiding en ontspannen. Van Lanschot Bankiers, Rabobank, IND, Paleis van Justitie, Brabant Water, Malmberg, Enexis, Social Deal en Ricoh houden er kantoor, maar ook DAS Rechtsbijstand, Hevo en Zelfstroom zijn er bijvoorbeeld te vinden. Diverse dagwinkels en horecagelegenheden zorgen voor levendigheid tijdens en na kantooruren. Ook een bezoek aan de bioscoop is zelfs mogelijk. In 2021 zal het in aanbouw zijnde Marriot Hotel haar deuren openen.

Tot slot is vermeldenswaard dat er meerdere aanbieders van opleidingen op (V)MBO en HBO gehuisvest zijn. Denk aan het Koning Willem I College, het Van Maerlant College, de Avans Hogeschool en de HAS.

Object
De voor verhuur beschikbare commerciële ruimte is gelegen op een markante hoeklocatie met een hoge attentiewaarde. De totale oppervlakte bedraagt circa 440 m² bestaande uit de begane grond (circa 186 m²) en de eerste verdieping (circa 254 m²). Kenmerkend voor de unit zijn de grote raamvlakken (veel daglichttoetreding) en de vide's. Dit geeft een transparant en open gevoel. Tot eind 2020 was de unit in gebruik bij Adecco.

Opleveringsniveau
Het huidige inbouwpakket (bestaande uit de indeling zoals op de plattegrondtekening is aangegeven, stoffering, pantry/keuken, raamdecoratie en dergelijke) is aangebracht door vertrekkend huurder (Adecco). Over het achterblijven of het verwijderen van dit inbouwpakket dienen nog nadere afspraken gemaakt te worden, waarbij een nieuwe huurder uiteraard inspraak heeft.

Parkeren
In de naast de unit gelegen parkeergarage (op 1 minuut loopafstand) zijn in totaal tien (10) parkeerplaatsen gesitueerd, die tot het gehuurde behoren.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 85.000 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
440 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B 1,07

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
10 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Onderwijsboulevard 52

€ 85.000 /jr