Brugplein 2 5211 VR Den Bosch

€ 895.000 k.k.

Omschrijving

Locatie
Dit te koop komende pand is gelegen op zichtlocatie aan het Brugplein te 's-Hertogenbosch. Het Brugplein maakt deel uit van een belangrijke verbindingsweg naar het Centraal Station en het centrum van 's-Hertogenbosch. De omliggende bebouwing bestaat overwegend uit woningen. Maar ook zijn er enkele kantoorfuncties (zakelijke dienstverlening) gevestigd.

De bereikbaarheid per eigen vervoer is goed te noemen; per openbaar vervoer uitstekend. Op loopafstand is het NS-Station en het busstation gelegen.

Wat deze locatie in de nabije toekomst extra aantrekkelijk maakt, is de herontwikkeling van 'de noordelijk gelegen gebieden' genaamd Kop van 't Zand en Orthenpoort-Zuid. Daar waar de De Dommel, de Zuid-Willemsvaart én de Aa samenvloeien in de Dieze, ontstaat een ware Bossche stadsdelta! Dit zou mogelijk al in 2025 vormgegeven kunnen gaan worden.

Object
Onderhavig pand heeft vele jaren dienst gedaan als een zelfstandig kantoor. Sinds een paar jaar wordt het bewoond door de eigenaar zelf. Beide bestemmingen zijn nog steeds mogelijk. En dat is uniek!

Het pand bestaat uit deels drie en deels vier bouwlagen en heeft globaal de navolgende indeling (zie voor de maatvoering en oppervlakten de plattegrond tekeningen, opgenomen in de informatiebrochure):

Begane grond:
Entree, portaal met meterkast, gang met trapopgang en toegang tot diverse kantoor-/spreekkamers, toiletruimte, trap naar kelder, werkkast, keuken met toegang tot tuin en bergruimte.

Eerste verdieping:
Gang, waaraan gelegen een viertal kantoorruimten, waarvan één met balkon, toiletruimte en trapopgang.

Tweede verdieping:
Kantoorruimten (waarvan er één een grote open ruimte betreft), bergruimte en technische ruimte met opstelling c.v.-ketel).

Opleveringsniveau
Het (kantoor-)pand wordt in de huidige staat opgeleverd, bezemschoon en zonder roerende zaken/inventaris te koop aangeboden. Nadere informatie hierover kan tijdens een rondleiding gegeven worden. Op de tweede verdieping is naast een lichtkoepel ook airconditioning aanwezig; deze behoren tot het verkochte.

Stadstuin
Aan de achterzijde van het pand ligt een heerlijke stadstuin.

Aanvaarding
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 895.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1931-1944

Oppervlakten

Oppervlakte
295 m²
Perceel
196 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, in woonwijk en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.