Haagsche Zwaan - Office Operators

Schenkkade 50, Den Haag
vanaf € 197 /mnd incl. servicekosten

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal units 3
  • Kantoorruimte 5 m² tot 60 m²
  • Privé unit 1 tot 7 werkplekken

Omschrijving

State-of-the-art kantoorruimte

De Haagsche Zwaan is een uitstekende kantoorlocatie in het hart van het internationale zakendistrict van Den Haag. Hier biedt dit state-of-the-art business center onder andere schitterende en volledig verzorgde kantoorruimte, moderne vergaderruimtes, uitgebreide receptiediensten en diverse flexwerkoplossingen.

- Meeting & Conference ruimtes
- Lounge met dakterras
- Coffee bar
- Gym

Hier bieden we moderne en volledig verzorgde kantoorruimtes, verschillende meeting rooms en veel verschillende flexwerkplekken. Uiteraard met de uitgebreide receptie services van The Office Operators.

LOCATIE DE HAAGSCHE ZWAAN

De Haagsche Zwaan is gelegen in het Beatrixkwartier en staat bekend als een van de meest bijzondere gebouwen van Den Haag. De bereikbaarheid voor u en uw klanten is uitstekend door de centrale ligging in het hart van de randstad. Snelwegen in de richting van Amsterdam, Utrecht en Rotterdam zijn binnen enkele minuten te bereiken en ook station Laan van NOI en de RandstadRail liggen op loopafstand.

Daarnaast loopt u met gemak het historisch centrum van Den Haag binnen waar u tal van gezellige pleinen vindt. Rijk gevuld met lunchrooms, restaurants en barretjes.

The Office Operators

Vanaf onze eerste ontmoeting ervaart u een bijzondere service. The Office Operators zijn getraind en toegewijd om al onze gasten de middelen, de service en de aandacht te geven die uw werkdag én uw bedrijf tot een succes maken.

Of u nou binnenstapt voor een korte meeting of elke dag en vele jaren bij ons bent; we doen er alles aan om de best mogelijke service te verlenen.

====================

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor u?

Op deze locatie zijn veel mogelijkheden beschikbaar. Van het huren van een flexplek tot en met een groot privé kantoor. Deze advertentie is bedoeld om u alvast een impressie te geven van de mogelijkheden in dit prachtige pand.

Voor meer informatie omtrent de actuele beschikbaarheid en de huurvoorwaarden kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor. Wij staan u graag te woord.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Vanaf € 197 /mnd incl. servicekosten
Servicekosten
Geen extra kosten, de huurprijs is all-in

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor

Oppervlakten

Oppervlakte
Vanaf 5 m²

Energie

Voorlopig energielabel
G

Foto's

Kantoorruimtes

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Haagsche Zwaan - Office Operators

Schenkkade 50, Den Haag