New Babylon

Anna van Buerenplein 41 a, Den Haag
vanaf € 8.546 - /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal units 4
  • Kantoorruimte 477 m² tot 1.603 m²
  • Looptijd huurcontract Vanaf 5 jaren

Omschrijving

New Babylon
A New City in the City. Een nieuw niveau qua hoogbouw, maar vooral een nieuw niveau van leven. Heerlijk wonen, werken, vergaderen, eten, drinken, relaxen, shoppen, sporten of genieten van het fantastische uitzicht. Je kunt terecht spreken van een nieuwe stad in de stad.

In New Babylon vindt u een uitgebreid aanbod aan kantoren, groot of klein, die het nieuwe werken omarmen, een groot meeting center en een veelheid van services met een bar & restaurant, een fitnessclub en een hotel. En dat allemaal onder één dak.
De kantoren worden geflankeerd door twee woontorens met prachtige appartementen en penthouses met een adembenemend uitzicht over Den Haag. De begane grond en eerste verdieping van New Babylon presenteren een inspirerende mix van winkels en horecagelegenheden. In een ambiance waarin alles is gericht op beleving door het toepassen van de meest moderne technieken.

Bereikbaarheid
New Babylon ligt op een strategisch knooppunt, comfortabel gelegen tussen het grootste park van Den Haag en station Den Haag Centraal. Perfect bereikbaar met trein, tram, bus, auto of fiets. Rotterdam/The Hague Airport is in 15 minuten te bereiken en Schiphol Airport op minder dan een half uur afstand. En toch binnen vijf minuten in het sfeervolle historisch centrum.

Per auto: New Babylon is met eigen vervoer uitstekend bereikbaar. De Utrechtse Baan is gelegen naast New Babylon en geeft directe aansluiting op het Rijkswegennet (A4 Den Haag-Amsterdam, A12 Den Haag-Utrecht en A13 Den Haag-Rotterdam).

Per OV: New Babylon bevindt zich naast het Centraal Station Den Haag. Van hieruit vertrekken doorlopend (intercity)treinen naar alle grote steden in Nederland en het buitenland. Meerdere keren per dag vertrekt een trein met directe aansluiting op de HSL op Rotterdam CS.

Parkeren: Naast/onder New Babylon is een parkeergarage van Q-Park gelegen met in het totaal 960 parkeerplaatsen. Bij de kantoorruimte worden parkeerplaatsen verhuurd op basis van een parkeernorm van 1 parkeerplaats op 178 m² v.v.o.. De parkeergarage geeft direct toegang tot het complex New Babylon. Het is daarbij mogelijk om extra parkeerplaatsen af te nemen.

New Babylon Offices
New Babylon Offices is onderverdeeld in Center Offices, City Offices, Park Offices, New Babylon Gardens en New Babylon Meeting Center. Tevens is een hotel onderdeel van het complex. Alle kantooroplossingen zijn mogelijk: van 1 persoon tot 15.000 m², van 1 dag tot 5 jaar of langer.

Center Offices
Te huur Center Offices
3e verdieping ca. 726 m²
5e verdieping ca. 1.603 m²
6e verdieping ca. 1.006 m²
7e verdieping ca. 519 m²
Totaal ca. 3.854 m²

Deelverhuur is mogelijk vanaf 477 m²

City Offices:
Dit is het geheel gerenoveerde “oude” kantoorgebouw Babylon. De City Offices zijn gelegen aan de Anna van Buerenpleinzijde van het complex en is verhuurd aan TNO.

Park Offices:
De Park Offices zijn gesitueerd aan de Bezuidenhoutsewegzijde van New Babylon. De Park Offices zijn verhuurd aan Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn Advocaten en Notarissen.

New Babylon Gardens:
Voor full service kantoorunits tot 500 m² of één flexibele werkplek biedt New Babylon Gardens passende oplossingen. Het is mogelijk om voor een bepaalde tijd volledig ingerichte werkruimte te huren. Tevens zijn er mogelijkheden voor tijdelijke projectkantoren.

New Babylon Meeting Center:
New Babylon Meeting Center is een uniek en eigentijds vergader- en trainingscentrum voor groepen van 5 tot 500 personen. De compleet ingerichte vergaderzalen – verdeeld over twee verdiepingen – zijn voorzien van flexibel meubilair en de nieuwste audiovisuele middelen.

Babylon Hotel Den Haag:
Het viersterren Babylon Hotel Den Haag beschikt over luxe kamers, een trendy bar en het uitstekende restaurant ‘The Living Room’, plus een aantal vergaderzalen. Een ideale locatie voor uzelf als u tot laat doorwerkt of voor uw zakenrelaties die meerdere dagen blijven.

Huurprijzen
Center Offices:
€ 215,-- per m² vvo per jaar te vermeerderen met BTW en exclusief servicekosten.

Parkeren
€ 2.388,-- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW voor een kantoorabonnement (maandag-vrijdag 07:00u-19:00u).
€ 3.408,-- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW voor een 7x24u abonnement.
(prijspeil 2023)

Servicekosten
Het voorschot voor de kosten van leveringen en diensten (voor Center Offices) is begroot op € 60,-- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW. Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van de daadwerkelijk gemaakte kosten.

Huurtermijn
Een huurtermijn van 5 (vijf) jaren, met aansluitende automatische verlengingsperioden van telkens 5 (vijf) jaren.

Beschikbaarheid
De kantoorruimtes in Center Offices zijn gereed voor inrichting en ingebruikname.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige (nieuwe) staat, inclusief de navolgende aanwezige voorzieningen:
• sanitaire groepen;
• pantryvoorzieningen (niet in iedere unit aanwezig);
• luchtbehandelings- en verwarmingssysteem;
• kabelgoten voor elektra, data en telefoonbekabeling, voorzien van bedrade wandcontactdozen exclusief databekabeling;
• systeemplafonds met ingebouwde verlichtingsarmaturen.

Het project New Babylon is aangesloten op een WKO-installatie en deze installatie levert warmte en koude ten behoeve van de klimaatbeheersing van het complex New Babylon. Verwarming en koeling geschiedt met een all-air systeem.

Gemeenschappelijke voorzieningen
Algemene receptie
Tijdens kantooruren beschikbaar voor huurders ten behoeve van informatie, ontvangst en doorverwijzen van onder andere gasten van huurders. Deze receptie bevindt zich op de 2de verdieping in de centrale ontvangsthal.

Beveiliging
Gedurende 24 uur per dag 7 dagen per week is een beveiligingsfunctionaris aanwezig. Deze heeft zijn werkplek op de 2e verdieping tegenover de centrale receptie.

Energielabel
Center Offices beschikt over een EPC label A.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015, aangevuld door verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Vanaf € 8.546 - /mnd
Servicekosten
€ 60 per vierkante meter per jaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor

Oppervlakten

Oppervlakte
Vanaf 477 m²

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Energie

Energielabel
A

Foto's

Kantoorruimtes

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing