Anna van Buerenplein 2595 DA Den Haag

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

| Omschrijving |
A New City in the City. Een nieuw niveau qua hoogbouw, maar vooral een nieuw niveau van leven. Heerlijk wonen, werken, vergaderen, eten, drinken, relaxen, shoppen, sporten of genieten van het fantastische uitzicht. Je kunt terecht spreken van een nieuwe stad in de stad.
In New Babylon vindt u een uitgebreid aanbod aan kantoren, groot of klein, die het nieuwe werken omarmen, een groot meeting center en een veelheid van services met een bar & restaurant, een fitnessclub en een hotel. En dat allemaal onder één dak.
De kantoren worden geflankeerd door twee woontorens met prachtige appartementen en penthouses met een adembenemend uitzicht over Den Haag. De begane grond en eerste verdieping van New Babylon presenteren een inspirerende mix van winkels en horecagelegenheden. In een ambiance waarin alles is gericht op beleving door het toepassen van de meest moderne technieken.

| Bereikbaarheid |
New Babylon ligt op een strategisch knooppunt, comfortabel gelegen tussen het grootste park van Den Haag en station Den Haag Centraal. Perfect bereikbaar met de keuze tussen trein, tram, bus, auto of fiets. Rotterdam/The Hague Airport en Schiphol op minder dan een half uur afstand en toch binnen vijf minuten in het sfeervolle historisch centrum.
Per auto:
New Babylon is met eigen vervoer uitstekend bereikbaar. De Utrechtse Baan is gelegen naast New Babylon en geeft directe aansluiting op het Rijkswegennet (A4 Den Haag-Amsterdam, A12 Den Haag-Utrecht en A13 Den Haag-Rotterdam).
Per OV:
New Babylon bevindt zich naast het Centraal Station Den Haag. Van hieruit vertrekken doorlopend (intercity)treinen naar alle grote steden in Nederland en het buitenland. Meerdere keren per dag vertrekt een trein met directe aansluiting op de HSL op Rotterdam CS.

| Parkeren |
Naast New Babylon is een parkeergarage van Q-Park gelegen met in het totaal 960 parkeerplaatsen. Het is mogelijk om parkeerplaatsen op basis van parkeerabonnementen te huren. De parkeergarage geeft direct toegang tot het complex New Babylon.

| New Babylon Offices |
New Babylon Offices is onderverdeeld in Park Offices, Center Offices, City Offices, New Babylon Gardens en New Babylon Meeting Center. Tevens is een hotel onderdeel van het complex. Alle kantooroplossingen zijn mogelijk: van 1 persoon tot 15.000 m², van 1 dag tot 5 jaar of langer.

Park Offices:
De Park Offices zijn gesitueerd aan de Bezuidenhoutsewegzijde van New Babylon. De Park Offices zijn inmiddels verhuurd aan Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn Advocaten en Notarissen.

Center Offices:
Te huur Center Offices
9e verdieping ca. 1.104 m²
8e verdieping ca. 1.221 m²
7e verdieping ca. 1.740 m²
6e verdieping ca. 1.006 m²
5e verdieping ca. 2.071 m²
3e verdieping ca. 2.144 m²
Totaal ca. 9.286 m²

Deelverhuur is mogelijk vanaf 400 m²

City Offices:
Dit is het geheel gerenoveerde “oude” kantoorgebouw Babylon, waarin diverse verdiepingen en units te huur zijn. De City Offices zijn gelegen aan de Anna van Buerenpleinzijde van het complex en bieden 15.000 m² aaneengesloten nieuwbouw kantoorruimte.

New Babylon Gardens:
Voor full service kantoorunits tot 500 m² of één flexibele werkplek biedt New Babylon Gardens passende oplossingen. Het is mogelijk om voor een bepaalde tijd volledig ingerichte werkruimte te huren. Tevens zijn er mogelijkheden voor tijdelijke projectkantoren.

New Babylon Meeting Center:
New Babylon Meeting Center is een uniek en eigentijds vergader- en trainingscentrum voor groepen van 5 tot 500 personen. De compleet ingerichte vergaderzalen – verdeeld over twee verdiepingen – zijn voorzien van flexibel meubilair en de nieuwste audiovisuele middelen.

Hampshire Hotel - Babylon Den Haag:
Het viersterren hotel Hampshire Hotel - Babylon Den Haag telt 140 luxe kamers, een trendy bar en het uitstekende restaurant ‘The Living Room’, plus een aantal vergaderzalen. Een ideale locatie voor uzelf als u tot laat doorwerkt of voor uw zakenrelaties die meerdere dagen blijven.

| Huurprijzen |
Center Offices:
€ 215,-- per m² vvo per jaar te vermeerderen met BTW en exclusief servicekosten.

| Servicekosten |
Het voorschot op de kosten van leveringen en diensten (inbegrepen de kosten van het “eigen” electriciteitsverbruik) voor Center Offices is begroot op € 45,-- per m² vvo per jaar, te vermeerderen met BTW. Voor City Offices is het begroot op € 32,50 per m² vvo per jaar, te vermeerderen met BTW. Hierin is nog niet de bemensing van de receptie op de 2de verdieping van City Offices begrepen. Afhankelijk van de invulling van City Offices wordt in een later stadium besloten over deze post.
Voor de kosten van het eigen electriciteitsverbruik is een schatting opgenomen.
Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van de werkelijke kosten.

| Huurtermijn |
Een huurtermijn van 5 (vijf) jaren, met aansluitende automatische verlengingsperioden van telkens 5 (vijf) jaren.

| Beschikbaarheid |
Center Offices en City Offices zijn gereed voor inrichting en ingebruikname.

| Opleveringsniveau |
De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige (nieuwe) staat, inclusief de navolgende aanwezige voorzieningen:
• sanitaire groepen;
• pantryvoorzieningen (slechts in Center Offices en niet in iedere unit aanwezig);
• luchtbehandelings- en verwarmingssysteem;
• kabelgoten voor elektra, data en telefoonbekabeling, voorzien van bedrade wandcontactdozen exclusief databekabeling;
• systeemplafonds met ingebouwde verlichtingsarmaturen.

Het project New Babylon is aangesloten op een WKO-installatie en deze installatie levert warmte en koude ten behoeve van de klimaatbeheersing van het complex New Babylon. Verwarming en koeling geschiedt met een all-air systeem.

| Gemeenschappelijke voorzieningen |
Algemene receptie
Tijdens kantooruren beschikbaar voor huurders ten behoeve van informatie, ontvangst en doorverwijzen van onder andere gasten van huurders. Deze receptie bevindt zich op de 2de verdieping in de centrale ontvangsthal.

Beveiliging
Gedurende 24 uur per dag 7 dagen per week is een beveiligingsfunctionaris aanwezig. Deze heeft zijn werkplek op de 2e verdieping tegenover de centrale receptie.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 49 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten

Oppervlakte
9.286 m² (in units vanaf 400 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
14 bouwlagen
Voorzieningen
Topkoeling en inbouwarmaturen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, winkelcentrum en stationslocatie
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
960 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.