Juffrouw Idastraat 19 2513 BE Den Haag

€ 670.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP
Juffrouw Idastraat 19 te 's-Gravenhage

LET OP: Dit object is momenteel in gebruik als kantoorruimte, maar kan ook als woning in gebruik worden genomen.

OBJECTOMSCHRIJVING
Het object is omstreeks 1928 gebouwd en recentelijk volledig gerenoveerd. Het is thans zeer representatief, in uitstekende staat en voorzien van originele details.

Thans wordt de gehele begane grond gebruikt als kantoorruimte. De gehele ruimte is voorzien van de originele waalstenen uit het oude koetshuis, maar in deze moderne tijd is de vloer echter voorzien van vloerverwarming.

METRAGE
De totale oppervlakte bedraagt circa 138 m² v.v.o. bijna volledig op begane grond gelegen (niet gemeten conform NEN 2580).

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte is in zeer goede staat, turn-key en zo te betrekken en is voorzien van:

- veel originele details;
- moderne pantry;
- sanitaire voorzieningen;
- databekabeling;
- glasvezelaansluiting aanwezig;
- kabelgoten;
- patchkast;
- airconditioning;
- centrale Verwarming;
- scheidingswanden;
- moderne verlichtingsarmaturen;
- vergaderruimte;
- alarminstallatie;
- patiotuin.

BESTEMMINGSPLAN
‘St Jacobskerk e.o. ' vastgesteld d.d. 17-10-2013
Het object valt onder bestemmingscategorie 'gemengd -3.'.
Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over een Energielabel.

OMGEVINGSFACTOREN
De juffrouw Idastraat is een van de oudste straten van Den Haag en is gelegen in het knusse Hofkwartier. In deze straat ligt tevens de barokke schuilkerk uit 1720, een bijzonder rijksmonument.

De kantoorruimte is gelegen in een van de aanloopstraten naar het oude Haagsche centrum, vanuit de Torenstraat. In de directe omgeving zijn goed aangeschreven winkelstraten gelegen en bevinden zich diverse voorzieningen zoals horecagelegenheden, hotels en theaters.

BEREIKBAARHEID
Door haar ligging nabij Torenstraat is de bereikbaarheid met het eigen vervoer zeer goed. Middels de Prinsessewal, Mauritskade en de Koningskade ontstaat een goede verbinding met het Rijkswegennet (A4 Den Haag - Amsterdam, A12 Den Haag - Utrecht, A13 Den Haag - Rotterdam).

Op loopafstand bevinden zich diverse bus- en tramhaltes met onder andere een directe verbinding met het NS Centraal Station waardoor de openbaar vervoerverbinding zeer goed te noemen is.

PARKEREN
Op loopafstand bevinden zich diverse parkeervoorzieningen, waaronder de Torengarage, waardoor goede parkeergelegenheid ontstaat.

VRAAGPRIJS
€ 670.000,- k.k.

AANVAARDING
Op korte termijn beschikbaar.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: 's-Gravenhage
Sectie: D
Nummer: 1766
Appartementsindex: 7

BTW
Bij de overdracht en levering is geen BTW verschuldigd.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bij ondertekening van de koopovereenkomst zal koper ter meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom voldoen op kwaliteitsrekening van de notaris binnen 10 werkdagen, nadat de wilsovereenstemming door beide partijen is getekend.

KOOPAKTE
Standaard NVM koopakte BOG - Appartementsrecht.

KOOPVOORWAARDEN
Voor de verkoop zijn verkoopvoorwaarden gesteld die hieronder zijn opgenomen. Bij het uitbrengen van een bieding en het sluiten van de koopovereenkomst dient men bekend te zijn met deze verkoopvoorwaarden en deze te aanvaarden.

- Koper wordt in de gelegenheid gesteld de onroerende zaak voor het sluiten van de koopovereenkomst te laten keuren door een erkend bouwtechnisch bureau om eventuele bouwkundige gebreken vast te stellen, dan wel de onroerende zaak te laten controleren op de aanwezigheid van asbesthoudende materialen en/of grond op enige verontreiniging te laten onderzoeken. Koper heeft hier wel/geen gebruik van gemaakt.

- Koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak meer dan 75 jaar oud is. Dit betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe panden. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat verkoper niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, verwarming en warmwaterinstallaties met toebehoren, de riolering en de aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht.

- Aan verkoper is niet bekend dat in de onroerende zaak of bij installaties asbesthoudende materialen zijn verwerkt, anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd, destijds gebruikelijk was. Ook is aan verkoper niet bekend dat naderhand door andere (vorige) eigenaren of bewoners asbesthoudende materialen zijn gebruikt bij eventuele renovaties en/of verbouwingen. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen, dit geldt ook voor asbesthoudende vloerbedekking, dienen op grond van de (milieu)wetgeving speciale maatregelen te worden getroffen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enige asbesthoudende stof in de onroerende zaak kan voortvloeien.

Van toepassing zijn de gegevens met betrekking tot de onroerende zaak zijn eveneens op verzoek bij ons op kantoor ter inzage. Dit zijn bijvoorbeeld: stukken van de vereniging van eigenaren, huishoudelijke reglementen, eigendomsbewijs, splitsingsakte, splitsingstekening, reglementen, erfpachtvoorwaarden.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 670.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1928

Oppervlakten

Oppervlakte
138 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry en verwarming

Energie

Voorlopig energielabel
G

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Juffrouw Idastraat 19

€ 670.000 k.k.