Bordewijklaan 2 2591 XR Den Haag

€ 130 /m²/jaar

Omschrijving

Prachtige kantoorruimte beschikbaar in het Business Park aan de Bordewijklaan!

Het kantoorgebouw aan de Bordewijklaan te Den Haag biedt een dynamische werkomgeving met goede bereikbaarheid. Het object is gelegen aan de noordelijke randweg N14 met directe verbinding naar de Rijksweg A4 (Delft – Amsterdam) en op loopafstand van treinstation Mariahoeve en tram-/bushalte Aegonplein op een groen Businesspark. In de directe omgeving bevinden zich meerdere prominente werkgevers als ook winkelcentrum 'Mall of the Netherlands'. De kantoorruimten zijn verdeeld over 8 bouwlagen en voorzien van een fraai inbouwpakket.

De begane grond is ingericht als gemeenschappelijke ruimte met een receptie en verschillende ontvangstkamers en meeting rooms. Het bedrijfsrestaurant, het auditorium en diverse vergaderruimtes bevinden zich op de eerste verdieping. De 2e tot en met de 7e verdieping zijn functioneel ingerichte kantoorverdiepingen, waarbij op de 5e verdieping een bibliotheek is gesitueerd. In de kelder van het kantoorgebouw bevindt zich een ruim opgezette parkeergarage voor auto’s, fietsen en motoren.
 
Verbond van Verzekeraars:
 
Het Verbond is een vereniging voor en door leden, ondersteund door een professioneel bureau met zo'n 110 medewerkers. Dagelijks is het Verbond in gesprek met de overheid, de Nederlandse en Europese politiek, (branche)organisaties, toezichthouders, NGO’s en de media. Leden kunnen elkaar bij en via het Verbond ontmoeten. Het Verbond fungeert als platform tussen de verzekeringssector en de maatschappij. Met leden en partners zoekt het Verbond samen naar oplossingen voor (maatschappelijke) vraagstukken zoals verzekerbaarheid, het klimaat, de omgang met data of de toekomst van de arbeidsmarkt. Ook organiseert het Verbond diverse events voor zowel leden als niet-verzekeraars.

Vloeroppervlak:
Er zijn diverse kantoorruimten voor verhuur beschikbaar, welke zijn gelegen in verschillende delen en verdiepingen van het gebouw. Het totale complex omvat 6.722 m² dat als volgt over de verdiepingen is verdeeld.

Kelder 99 m² VVO
Begane grond 1070 m² VVO
1e verdieping 986 m² VVO
2e verdieping 928 m² VVO
3e verdieping 1012 m² VVO
4e verdieping 1011 m² VVO voor verhuur beschikbaar
5e verdieping 1000 m² VVO voor verhuur beschikbaar
6e verdieping 309 m² VVO
7e verdieping 309 m² VVO
8e verdieping 0 m² VVO
Totaal 6722 m² VVO

Het metrage is vastgesteld conform NEN 2580.

Parkeren:
In de Kelder van het object bevindt zich een parkeergarage met 86 beschikbare parkeerplaatsen, een fietsen/ en motorstalling.

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken.

Hulshof Makelaars

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 130 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
3.000 m² (in units vanaf 400 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
8 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark en stationslocatie

Hulshof Makelaars b.v.

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 070-3817181

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bordewijklaan 2

€ 130 /m²/jaar