Dr. Lelykade 257 2583 JZ Den Haag

€ 23.700 /jr

Omschrijving

TE HUUR
Dr. Lelykade 257 te 's-Gravenhage

OBJECTOMSCHRIJVING
Werken op een plek waar het altijd vakantie lijkt!

De afgelopen jaren is de Scheveningse Haven van industrieel haventerrein getransformeerd naar een stedelijke wijk met een ruime mix aan recreatieve, culinaire, commerciële voorzieningen en woonfuncties. Inmiddels is de haven een zeer geliefd woon- en werkgebied door de goede bereikbaarheid, het hoge voorzieningenniveau en de kwaliteit van architectuur en openbare ruimte. Het gebied is fantastisch gelegen aan het water en ligt op een steenworp afstand van het strand en Scheveningen Bad. U bent binnen 15 minuten in de binnenstad van Den Haag. Iedere dag een vakantiegevoel met het ruime gemeenschappelijke balkon aan de voorzijde van de kantoorruimte dat uitzicht biedt aan de gezellige terrassen, restaurants, zee en duinen.

Het betreft een hoogwaardige kantoorruimte gelegen aan de jachthaven van Scheveningen. Het object maakt deel uit van een complex gebouwd in 2002. De kantoorruimte is een aantal jaren geleden geheel gerenoveerd en derhalve in uitstekende staat en zeer representatief. De entree bevindt zich op de verhoogde chique galerij. Achter de entree bevindt zich de hal met toilet, welke toegang geeft tot de kantoorruimte en vergaderruimte met uitzicht op de haven aan de voorzijde. De ruimte is voorzien van een bar/pantry en sanitaire voorzieningen.

METRAGE
De totale oppervlakte bedraagt circa 130 m² v.v.o. (conform NEN 2580).

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

- moderne bar/pantry;
- eiken houten vloervloervloervloer
- sanitaire voorzieningen;
- glasvezelaansluiting aanwezig;
- kabelgoten;
- verwarming;
- scheidingswanden;
- verlichtingsarmaturen;
- te openen ramen;
- vergaderruimte;
- alarminstallatie.

BESTEMMINGSPLAN
‘Scheveningen Haven' vastgesteld d.d. 22-01-2015
Het object valt onder bestemmingscategorie 'Kantoor'.
Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over Energielabel A.
Het Energielabel is geldig tot en met 28-09-2027.

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen in de 2e binnenhaven van Scheveningen. De omgeving kenmerkt zich door een diversiteit aan kantoren, horeca, winkels, watersport en wonen in de haven.

Naast het gehuurde bevinden zich grote en bekende horecazaken alwaar tal van leuke bars & restaurants gevestigd zijn. Bezoekers van de gezellige haven kunnen in het gehuurde tot zonsondergang op het terras vertoeven.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed. Het is gelegen in de haven op Scheveningen. In de directe omgeving ligt een van de belangrijkste doorgaande wegen van Scheveningen. Middels deze wegen zijn de verbindingen met de op- en afritten voor knooppunt 'Prins Clausplein' voor rijkswegen A4, A44, A12 en A13 en de landscheidingsweg te bereiken.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Het spoorwegstation Den Haag Centraal is via tram 16 of buslijn 22 in korte tijd te bereiken.

PARKEREN
Het behoort tot de mogelijkheden een parkeerplek in de ondergelegen parkeergarage te huren. Daarnaast is direct voor de deur gratis parkeren tot 13:00 mogelijk en verderop tot 18:00 uur.

HUURPRIJS
€ 23.700,- per jaar te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJS PARKEERPLAATS
€ 150,- per maand te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 3 (drie) maanden (huur, servicekosten en BTW), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met aanvullende bepalingen verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 23.700 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
130 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk en havengebied
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer en Tramhalte op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dr. Lelykade 257

€ 23.700 /jr