Anna van Saksenlaan 51 2593 HW Den Haag

€ 175 /m²/jaar

Omschrijving

Borneo betreft een in 2004 opgeleverd kantoorgebouw gelegen op een perfect bereikbare locatie in kantorenpark “De Groene Schenk” (Loolaan/Laan van Nieuw-Oost Indië) te Den Haag.

Het gebouw bestaat in totaal uit circa 5.025 m² kantoorruimte en beschikt over een ruime representatieve entree met diverse wacht- en overlegmogelijkheden. De entree van het gebouw is eveneens met de lift dan wel trap te bereiken vanuit de parkeergarage.

Borneo is uitstekend gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en het openbaar vervoer. Winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg alsmede de gezellige Theresiastraat in Den Haag zijn binnen enkele auto- /fietsminuten te bereiken. U treft daar een zeer divers aanbod van (winkel)voorzieningen aan.

Locatie
De Groene Schenk betreft een kleinschalig kantorenpark bestaande uit 6 representatieve kantoorgebouwen, alwaar diverse gerenommeerde bedrijven zijn gevestigd; hetgeen
bijdraagt aan de representatieve uitstraling van het gebied. Door de ligging nabij NS-station Den Haag Laan van NOI is de locatie uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, waardoor onder meer het Rode Kruis, NWO, FMO, Ekelmans & Meijer advocaten, alsmede De Onderlinge voor huisvesting in De Groene Schenk hebben gekozen.

Bereikbaarheid
Per auto
De Utrechtsebaan is binnen enkele autominuten te bereiken, welke een directe aansluiting geeft op het rijkswegennet: A4 Rotterdam – Amsterdam, A12 Den Haag – Utrecht en A13 Den Haag – Rotterdam. Via de Laan van Nieuw Oost-Indië en de Benoordenhoutseweg is de Rijksstraatweg gemakkelijk te bereiken, welke een directe aansluiting geeft op de rijksweg A44 richting Amsterdam.

Per OV
Op nog geen 3 minuten loopafstand bevindt zich NS-Station Den Haag Laan van NOI. NS-station Laan van NOI betreft een intercitystation met onder meer directe verbindingen in de richting van Amsterdam en Rotterdam. Tevens bevindt zich hier een halteplaats van de RandstadRail voor lijn 3, 4 en metro E, welke een goede verbinding tussen Den Haag, Zoetermeer en Rotterdam waarborgen. Op loopafstand van het object bevinden zich ten slotte ook de opstapplaatsen voor tram 2 en buslijn 23.

Vloeroppervlakte
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 5.025 m². Voor de verhuur is momenteel ca. 1.858 m² kantoorruimte beschikbaar, in units vanaf ca. 453 m².

Begane grond: circa 594 m²
5e verdieping: circa 811 m²
6e verdieping: circa 453 m²

Parkeren
De parkeernorm bedraagt 1:94.

Voorzieningen:
Het object zal worden opgeleverd inclusief:
• representatieve entree met receptiebalie;
• pantry per verdieping;
• personenliften;
• sanitaire voorzieningen per verdieping;
• kabelgoten ten behoeve van data en elektra;
• hoogwaardig inbouwpakket bestaande uit een deels open en deels gesloten (vergaderruimten en belruimten) structuur.

Huurprijs
Kantoorruimte
EUR 175,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.

Parkeerplaatsen
EUR 1.500,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
In overleg. Het betreft een onderhuursituatie, expiratie per 31 december 2028.

Opzegtermijn
12 maanden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 175 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
30 april 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten

Oppervlakte
1.858 m² (in units vanaf 453 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet en verwarming

Energie

Energielabel
D 1,35

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Anna van Saksenlaan 51

€ 175 /m²/jaar