Prins Mauritsplein 24 2582 ND Den Haag

€ 1.950 /mnd

Omschrijving

TE HUUR
Prins Mauritsplein 24 te 's-Gravenhage

OBJECTOMSCHRIJVING
Het betreft een moderne kantoorruimte van circa 120 m² gelegen op de begane grond van een statig kantoorpand met monumentale uitstraling verdeeld over 3 lagen. Boven de beschikbare unit bevindt zich een PR & communicatieadviesbureau en een woonverdieping waarmee de entree, de algemene hal, de tuin en de kelder gedeeld wordt. De kantoorruimte beschikt over moderne voorzieningen en kan zo in gebruik genomen worden.

OMGEVINGSFACTOREN
Het Prins Mauritsplein grenst aan de Frederik Hendriklaan, één van de meest fraaie lanen van Nederland. De laan is circa 800 meter lang met een uitgebreid winkelbestand, onderverdeeld in food, non-food en horeca. Aan weerszijden van de laan is een enorme diversiteit aan winkels te vinden om te voorzien in de dagelijkse behoeftes.

Tevens zijn er in de omgeving vele ambassades, het Omniversum, het Museon, het Haags Gemeentemuseum, het Nederlands Congresgebouw , Madurodam en verscheidene hotels.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt in huidige staat opgeleverd en is voorzien van het volgende:
- moderne pantry;
- sanitaire voorzieningen;
- originele details;
- databekabeling;
- patchkast;
- airconditioning;
- verwarming;
- scheidingswanden;
- verlichtingsarmaturen;
- te openen ramen;
- vergaderruimte;
- parket vloer;
- intercomsysteem.

BESTEMMINGSPLAN
‘Statenkwartier’ vastgesteld d.d. '18 mei 2015'.
Het object valt onder bestemmingscategorie 'Gemengd-2'.
Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

BEREIKBAARHEID
Met eigen vervoer is deze locatie uitstekend bereikbaar. Er is een goede aansluiting op het Rijkswegennet via het Hubertusviaduct naar de Raamweg, Koningskade en Zuid Hollandlaan.

Ook met openbaar vervoer is het pand goed bereikbaar daar de stopplaatsen van de diverse tram- en buslijnen (tramlijn 9, 17 en buslijn 21) op korte loopafstand zijn gelegen.

PARKEREN
Het pand beschikt niet over eigen parkeermogelijkheden. In de directe omgeving is in voldoende mate betaald parkeren aan de openbare weg mogelijk.

Tevens is het mogelijk om een bedrijfsparkeervergunning aan te vragen.

HUURPRIJS
€ 1.950,- per maand te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 250,- per verdieping per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per maand te voldoen, voor de kosten van de navolgende leveringen en diensten:
- gasverbruik inclusief vastrecht;
- elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht;
- waterverbruik inclusief vastrecht;
- onderhoud en periodieke controle van installaties;
- schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 3 (drie) maanden (huur, servicekosten en BTW), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met aanvullende bepalingen verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.950 per maand
Servicekosten
€ 250 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1912

Oppervlakten

Oppervlakte
120 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, te openen ramen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m, snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Prins Mauritsplein 24

€ 1.950 /mnd