Javastraat 69 A 2585 AG Den Haag

€ 1.850 /mnd

Omschrijving

Op dit moment realiseert de eigenaar hier voor u het pareltje van de Javastraat, een hoekgelegen, geheel turn-key verbouwde, volledig zelfstandige, kantoorparterre van circa 90 m². De ruimte heeft veel daglichttoetreding door de hoekligging en ook aan de achterzijde is er een zee aan licht door de grote daklichtkoepel die zal worden geplaatst. De ruimte wordt voorts voorzien van strak stucwerk, zwarte kozijnen en binnendeuren met veel glas, een gescheiden dames- en herentoilet, hippe keuken met vaatwasser en koelkast en een eiken-look visgraat laminaatvloer.

Ligging:
De Javastraat maakt onderdeel uit van de chique Archipelbuurt van Den Haag. Deze straat geldt als een van de hoofdverkeersaders om de stad uit te rijden, de kantoorruimte geniet derhalve een uitstekende attentiewaarde door het langsrijdende verkeer. Op loopafstand bevindt zich de Denneweg en het Haagse Kernwinkelgebied. De kantoorruimte is gelegen direct om de hoek van de Frederikstraat met een grote diversiteit aan speciaalzaken en gevarieerd aanbod aan gezellige horecagelegenheden. Aan de Javastraat is, naast winkels, ook een groot aantal dienstverlenende bedrijven te vinden, met name op de begane grond. Kortom: deze locatie is een absoluut visitekaartje voor uw bedrijf.

Bereikbaarheid en parkeren:
De bereikbaarheid van de locatie is uitstekend te noemen. Met de auto is het Rijkswegennet (A4, A12, A13) via de Koningskade en Zuid-Hollandlaan binnen enkele minuten te bereiken. Aan de Koninginnegracht, die op circa 5 minuten lopen ligt, bevinden zich haltes van tramlijn 1 en 9 die een directe aansluiting hebben op het Centraal Station (2 haltes).
In de buurt kan aan de openbare weg geparkeerd worden, er geldt betaald parkeren of parkeren middels een parkeervergunning. In de buurt worden tevens diverse vaste parkeerplaatsen te huur aangeboden.

Verhuurbaar vloeroppervlak:
Het verhuurbaar vloeroppervlak bedraagt 89 m² (geheel begane grond).
Dit metrage is ingemeten conform NEN 2580, er is een NEN meetstaat aanwezig.

Gebruik:
De ruimte mag worden gebruikt als kantoor-/praktijkruimte of dienstverlening conform artikel 7:230A BW. Horeca zal door de eigenaar niet worden toegestaan.

Opleveringsniveau:
De ruimte zal door de eigenaar turn-key worden opgeleverd, onder andere inclusief:
- eigen gas-, elektriciteits- en watermeter;
- gescheiden dames- en herentoilet met vrijhangend closet en fonteintje;
- nieuwe keuken in zwarte kleurstelling, voorzien van inbouw vaatwasser en koelkast;
- Visgraatlaminaatvloer met eiken motief;
- Gestucte wanden en plafonds, wanden in RAL 9010 kleurstelling, plafonds wit;
- Deuren in zwarte kleurstelling, deuren tussen de vergaderkamer en keuken voorzien van glaspanelen;
- Vier grote inbouwspots in de grote kantoorruimte aan de voorzijde;
- Nieuwe c.v.-ketel met radiatoren;
- Enorme lichtkoepel aan de achterzijde;
- Data-aansluitingen op diverse plekken in de ruimte, bekabeling doorgetrokken tot in de meterkast;
- Voldoende wandcontactdozen;

Globale indeling:
Entree op de hoek, grote, open kantoorruimte met aan de rechter achterzijde een grote bergkast en gescheiden dames- en herentoilet, daarachter gelegen moderne keuken. Vanuit de grote ruimte aan de linkerzijde te bereiken vergader-/spreekkamer waar vanuit men de aan de achterzijde gelegen directie-/kantoorruimte bereikt. Deze ruimte is tevens via een tweede toegangsdeur aan de zijkant van het pand te bereiken en vanuit deze kamer heeft men tevens direct toegang tot de keuken. Zie voor meer details de plattegrondtekeningen.

Huurprijs:
€ 1.850, - per maand, te vermeerderen met BTW.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur (21%).

Servicekosten:
Geen servicekosten van toepassing, het object beschikt over eigen meters en huurder dient zelf zorg te dragen voor de levering van gas-, water- en elektriciteit alsmede overige gewenste producten waaronder die van telefonie en internet.

Huurprijsbetaling:
De huur dient per maand vooruit te worden voldaan, telkens voor de 1e van de maand.

Huurtermijn:
In overleg tussen huurder en verhuurder, huurtermijnen vanaf 2 jaar zijn bespreekbaar.

Huurprijsaanpassing:
De huur zal jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/ waarborgsom ter grootte van tenminste drie maanden huurverplichting. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.
N.B. Op basis van de kredietwaardigheid van huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

Huuringangsdatum:
De ruimte is waarschijnlijk medio juli 2021 gereed en kan vervolgens direct door een huurder in gebruik worden genomen.

Huurovereenkomst:
De huurvoorwaarden zullen worden vervat in een huurovereenkomst ex artikel 230a BW conform het model van de ROZ/NVM met bijbehorende bijzondere bepalingen (via de makelaar op te vragen).

Kredietwaardigheidstoetsing:
Verhuurder zal voor het aangaan van een overeenkomst een kredietwaardigheidstoetsing naar huurder laten uitvoeren, de uitkomst van dit rapport dient verhuurder de conveniëren.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.850 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 15-7-2021

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1919

Oppervlakten

Oppervlakte
89 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Javastraat 69 A

€ 1.850 /mnd