Hoge Nieuwstraat 32 2514 EL Den Haag

€ 515.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP
Hoge Nieuwstraat 32 te 's-Gravenhage

OBJECTOMSCHRIJVING
Het Gemeentelijk Monument is gebouwd in het derde kwartaal van de 19de eeuw in eclectische stijl. Aan het eind van de vorige eeuw is het pand intern volledig opnieuw opgebouwd na een felle brand.

Het betreft een kantoorappartement op de begane grond van ca. 110 m² v.v.o. (niet gemeten conform NEN 2580) en heeft aan de achterzijde een ruime patiotuin. In de kelder is een verwarmde opslagruimte.

OMGEVINGSFACTOREN
Het kantoorpand bevindt zich aan de Hoge Nieuwstraat in het centrum van Den Haag. Op zeer korte afstand bevinden zich verschillende musea, hotels en winkels. Daarnaast is het gelegen in de directe omgeving van het Binnenhof, Hofvijver en het Plein met al haar horeca en ontspanningsmogelijkheden.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd en is voorzien van het volgende:
- gedeelde entreehal;
- zeer nette uitstraling;
- volledig gestoffeerd;
- pantry;
- toilet;
- inbouwkasten;
- dubbel glas;
- eigen cv-ketel;
- alarmsysteem;
- brandkast;
- droge verwarmde kelder.

BESTEMMINGSPLAN
‘Binnenhof e.o.’ vastgesteld d.d. 20-02-2014.
Het object valt onder bestemmingscategorie 'Gemengd - 2'.
Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

ENERGIELABEL
Het object beschikt niet over een Energielabel gezien het een monument betreft.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed vanaf het Rijkswegennet (A4, A12, A13) via de Utrechtsebaan en Zuid-Hollandlaan.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend. Bijna direct voor de deur op het Korte Voorhout en aan het einde van de straat aan de Kneuterdijk zijn diverse opstapplaatsen voor bus- en tramlijnen.

PARKEREN
In de openbare parkeergarage "Museumkwartier", gelegen onder het Toernooiveld, of andere garages in de buurt, zijn abonnementen verkrijgbaar.

VRAAGPRIJS
€ 515.000,- k.k.

AANVAARDING
In overleg.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: 's-Gravenhage
Sectie: E
Nummer: 3469
Appartementsindex: A1

BTW
Bij de overdracht en levering is geen BTW verschuldigd.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bij ondertekening van de koopovereenkomst zal koper ter meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom voldoen op kwaliteitsrekening van de notaris binnen 10 werkdagen, nadat de wilsovereenstemming door beide partijen is getekend.

KOOPAKTE
Standaard NVM koopakte BOG.

KOOPVOORWAARDEN
Voor de verkoop zijn verkoopvoorwaarden gesteld die hieronder zijn opgenomen. Bij het uitbrengen van een bieding en het sluiten van de koopovereenkomst dient men bekend te zijn met deze verkoopvoorwaarden en deze te aanvaarden.

- Koper wordt in de gelegenheid gesteld de onroerende zaak voor het sluiten van de koopovereenkomst te laten keuren door een erkend bouwtechnisch bureau om eventuele bouwkundige gebreken vast te stellen, dan wel de onroerende zaak te laten controleren op de aanwezigheid van asbesthoudende materialen en/of grond op enige verontreiniging te laten onderzoeken. Koper heeft hier wel/geen gebruik van gemaakt.

- Aan verkoper is niet bekend dat in de onroerende zaak of bij installaties asbesthoudende materialen zijn verwerkt, anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd, destijds gebruikelijk was. Ook is aan verkoper niet bekend dat naderhand door andere (vorige) eigenaren of bewoners asbesthoudende materialen zijn gebruikt bij eventuele renovaties en/of verbouwingen. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen, dit geldt ook voor asbesthoudende vloerbedekking, dienen op grond van de (milieu)wetgeving speciale maatregelen te worden getroffen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enige asbesthoudende stof in de onroerende zaak kan voortvloeien.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 515.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten

Oppervlakte
110 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoge Nieuwstraat 32

€ 515.000 k.k.