Huijgensstraat 13 a 2515 BD Den Haag

€ 865.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP
Huijgensstraat 13a te 's-Gravenhage

OBJECTOMSCHRIJVING
Het betreft een omstreeks 1960 gebouwd pand, wat later is ontwikkeld met kantoorruimte beneden en boven appartementen.

De kantoorruimte is verdeeld over 2 lagen, bij binnenkomst is er een trap naar het souterrain, welke tevens is ontsloten via de achterzijde.

Op de beletage is een ruime kantoorruimte verdeeld in een voor en achterzijde. In het souterrain is een ruime keuken met een open kantoortuin, bibliotheek en verschillende kleinere (spreek-)kamers.

OMGEVINGSFACTOREN
De Huijgensstraat is gelegen aan de overkant van het bekende Huijgenspark in de Stationsbuurt in Den Haag. Dit park is vernoemd naar Constantijn Huygens, een beroemde Haagse astronoom, dichter, diplomaat en componist. Het Huijgenspark is in de zomer gezellig en levendig met verschillende evenementen.

In de directe omgeving bevinden zich diverse winkel en horecagelegenheden en het NS station Hollands Spoor.

METRAGE
De totale oppervlakte bedraagt circa 345 m² v.v.o. (conform NEN 2580).

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object zal vrij van huur en gebruik (bezemschoon en intruimd) worden opgeleverd in de huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen:
- keuken;
- stoffering;
- moderde verlichting;
- databekabeling;
- Verisure alarmsysteem;
- lift (VvE).

BESTEMMINGSPLAN
‘Stationsbuurt’ vastgesteld d.d. 01-10-2015.
De voor ‘Gemengd - 5’aangewezen gronden zijn onder andere bestemd voor dienstverlening en kantoor.
Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over Energielabel C.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is uitstekend. De op- en afrit van en naar de Utrechtse baan bevindt zich in de directe omgeving, die weer directe verbindingen heeft met de A4, A12 en A13.

Tevens is de bereikbaarheid van het pand goed. Het NS station Den Haag Hollands Spoor is op korte afstand gelegen. Op loopafstand is de Haagse binnenstad bereikbaar.

PARKEREN
Het pand beschikt over 5 parkeerplaatsen op achtergelegen terrein.

Tevens is betaald parkeren in de directe omgeving mogelijk.

VERKOOPPRIJS
€ 865.000,- k.k.

AANVAARDING
In overleg

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: 's-Gravenhage
Sectie: AD
Nummer: 4390 - A1

BTW
Bij de overdracht en levering is geen BTW verschuldigd.

KOOPAKTE
Standaard NVM Koopakte BOG Appartement.

KOOPVOORWAARDEN
Voor de verkoop zijn verkoopvoorwaarden gesteld die hieronder zijn opgenomen. Bij het uitbrengen van een bieding en het sluiten van de koopovereenkomst dient men bekend te zijn met deze verkoopvoorwaarden en deze te aanvaarden.

- Koper heeft voor het sluiten van de koopovereenkomst kennisgenomen van de vrijblijvende objectinformatie en aanvaardt uitdrukkelijk de inhoud hiervan.

- Koper wordt in de gelegenheid gesteld de onroerende zaak voor het sluiten van de koopovereenkomst te laten keuren door een erkend bouwtechnisch bureau om eventuele bouwkundige gebreken vast te stellen, dan wel de onroerende zaak te laten controleren op de aanwezigheid van asbesthoudende materialen en/of grond op enige verontreiniging te laten onderzoeken. Koper heeft hier wel/geen gebruik van gemaakt.

- Aan verkoper is niet bekend dat in de onroerende zaak of bij installaties asbesthoudende materialen zijn verwerkt, anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd, destijds gebruikelijk was. Ook is aan verkoper niet bekend dat naderhand door andere (vorige) eigenaren of bewoners asbesthoudende materialen zijn gebruikt bij eventuele renovaties en/of verbouwingen. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen, dit geldt ook voor asbesthoudende vloerbedekking, dienen op grond van de (milieu)wetgeving speciale maatregelen te worden getroffen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enige asbesthoudende stof in de onroerende zaak kan voortvloeien.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 865.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1966

Oppervlakten

Oppervlakte
345 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, liften, toilet en pantry

Energie

Voorlopig energielabel
E

Omgeving

Ligging
In woonwijk en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
5 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Huijgensstraat 13 a

€ 865.000 k.k.