Prinses Catharina-Amaliastraat 16 2496 XD Den Haag

€ 130 /m²/jaar

Omschrijving

Prinses Catharina Amaliastraat 16 Den Haag

Riante kantoorruimte aangeboden in het gebouw van de Hartstichting met optioneel 2 parkeerplaatsen in de ondergelegen garage, met de mogelijkheid tot gebruik van de receptieruimte, gebruik van de algemene en grote vergaderkamers / presentatieruimtes en het bedrijfsrestaurant in het gebouw. Dit kantoorgebouw is gelegen praktisch naast het treinstation van Ypenburg, met tevens goede busverbindingen, ruim opgezet openbaar parkeerterrein en directe aansluiting op de A12, A4 en A13.
Indeling: Op de begane grond komt men binnen in een zeer ruim opgezette ontvangsthal met bemande receptie en toegang tot diverse vergaderkamers en presentatieruimtes. Doorloop naar de centrale hal met liftinstallaties, trappenhuis in het midden van het gebouw, waar tevens de sanitaire voorzieningen gerealiseerd zijn.
Vanuit de hal is het entree met wachtruimte van de te huren kantoorruimte. Aan de linkerzijde is er één zeer riante, open kantoorruimte waar men met ca. 26 bureaus kan werken. In deze open ruimte zijn 3 gesloten units en een keuken voorzien van voldoende kastruimte, spoelbak en vaatwasser. Aan de rechterzijde van de wachtruimte zijn diverse kantoor en vergaderkamers gerealiseerd.
De totale m² verhuurbare ruimte is ca. 425m².

Naast de receptie ruimtes zijn een drietal grote vergader-/presentatieruimtes, waarvan er 2 aan elkaar gekoppeld kunnen worden door middel van het openschuiven van de tussenwand, o.a. voorzien van presentatiescherm. Deze ruimtes kunnen additioneel gehuurd worden, hetgeen tevens geldt voor het gebruik van het bedrijfsrestaurant.

De huurprijs is € 130,-- p/m² per jaar exclusief servicekosten en eventuele cateringbijdrage, beide te verhogen met 21% BTW. Er is een mogelijkheid om 2 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage te huren. Het bedrag van de servicekosten is afhankelijk van het te leveren servicepakket.

Het pand is vrijwel direct beschikbaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 130 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten

Oppervlakte
425 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark, winkelcentrum en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Prinses Catharina-Amaliastraat 16

€ 130 /m²/jaar