Beaufort Menninckstraat Bouwnummer 17 2583 CN Den Haag

€ 300.000 v.o.n.

Omschrijving

TE KOOP
Beaufort Menninckstraat - Bouwnummer 17 - te 's-Gravenhage

OBJECTOMSCHRIJVING
Op de begane grond, hoek Koppelstokstraat en Menninckstraat, is een kantoor-/praktijkruimte beschikbaar van circa 72 m² b.v.o. Voor de invulling kan gedacht worden aan bijvoorbeeld fysiotherapie ruimte, schoonheidssalon of kantoorruimte.

Met de ontwikkeling van Beaufort aan de Dr. Lelykade in de Scheveningse Tweede Binnenhaven komt er een einde aan een tijdperk van vernieuwing in dit gebied.
In de loop der jaren is de Tweede Binnenhaven uitgegroeid van een stille werkhaven tot één van de levendigste stadsgedeelten pal aan de kust. De oude gebouwen maakten gaandeweg plaats voor chique nieuwbouw. Steeds meer mensen ontdekken wat een fantastische locatie dit is. Vrijwel direct aan zee en strand. Heerlijk uitzicht. Ook zónder mooi weer een sfeer alsof het altijd vakantie is. Beaufort is nu de laatste van die ontwikkelingen aan de haven. En, geheel in stijl met de naam, wij denken dat het storm gaat lopen.

WONEN MET DE WIND IN DE ZEILEN
Zon. Zee. Zilt. Het werken aan de Scheveningse Tweede Binnenhaven is met drie woorden te vangen. Deze locatie is in Den Haag met niets te vergelijken. Hier komen mensen het weekend vieren, in de restaurants en op de terrassen.

Wat nog niets eens zo heel lang geleden een wat verlaten werkgebied was, is inmiddels onherkenbaar veranderd. Het is een plek waar mensen plezier komen maken. Flaneren langs het water, bootjes kijken, altijd leuk. Sporten. Met de benen over de kaderand een beetje met elkaar kletsen. Het rustgevende tikken van de masten van de zeilschepen in de jachthaven. Als op hete zomerdagen de stad nog nazindert, koelt het hier door het open water sneller af. Het altijd schilderachtige uitzicht over de haven en/of zee. En hoe vaak zult u niet zeggen: ‘Gaan we boodschappen doen, halen we iets te eten? Nee. We eten wel wat bij die-en-die of daar-en-daar.’

OMGEVINGSFACTOREN
In de 2e binnenhaven van Scheveningen, op loopafstand van het strand en de vele horecamogelijkheden wordt dit nieuwbouwproject gerealiseerd.

De 2e binnenhaven kenmerkt zich door een diversiteit aan functies, zoals wonen, commerciële bedrijfsruimte, kantoorruimte, een supermarkt en horeca met terras. In de laatste 10 jaar is een fixe impuls gegeven aan het gebied waar recreëren, wonen en werken uitstekend te combineren is.

In de directe omgeving treft u diverse restaurants en lunchgelegenheden aan, zoals, Gastrovino, Waterproef, Catch, Stella Marina en Lemongrass. Naast de welbekende boulevard van Scheveningen met haar pier, gezellige strandtenten, het Steigenberger Kurhaus, Holland Casino en de bioscoop Pathé ligt in de directe omgeving.

Scheveningen-Haven is naast Scheveningen-Bad de tweede toeristische trekpleister. Naast een florerend uitgaansleven biedt dit deel ook sportief vertier.

METRAGE
De totale oppervlakte bedraagt circa 72 m² b.v.o, gelegen op de begane grond.

OPLEVERINGSNIVEAU
Casco, hieronder wordt verstaan ruwe begane grondvloer, onafgewerkte wanden en plafonds. Er zijn invoeringen (water- en electra) tot en met een (basis)meterkast waarop de PV-panelen die op het dak zijn aangebracht middels een omvormer wordt aangesloten. Er is een rioolaansluitpunt waarop de koper zelf toiletgroep, pantryblok e.d. op kan aansluiten. Vanuit de vereniging van Eigenaars is er een verplichting voor het afnemen van Warmte, koude en warmwater. De verplichting is vastgelegd in een exploitatieovereenkomst waarbij ook de mogelijkheid wordt geboden om tot aankoop van een warmtepomp over te gaan.

BEREIKBAARHEID
Vanuit diverse richtingen is de 2e haven makkelijk bereikbaar met eigen vervoer. Middels de Utrechtsebaan zijn er verbindingen met de A-4, A-12 en A-13. Via de Landscheidingsweg is er een verbinding met de A-44.

Tramlijn 11 en 16 of buslijn 22 geven verbinding met NS Station Hollands Spoor, Centraal Station, respectievelijk NS Station Laan van NOI.

PARKEREN
Aan de openbare weg is gratis parkeren tot 18:00 uur mogelijk.

VERKOOPPRIJS
€ 300.000,- exclusief BTW.
Er zal overdrachtsbelasting over de grondwaarde gerekend worden en BTW over de aanneemsom.

AANVAARDING
In overleg.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: 's-Gravenhage
Sectie: AK
Appartementsindex: A-17

BTW
Bij de overdracht en levering is gedeeltelijk BTW verschuldigd.

Deze aanmelding is collegiaal met Makelaarskantoor Reichmann & Rommelaar.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 300.000 vrij op naam
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
72 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk en havengebied
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer en Tramhalte op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.