Lange Voorhout 16 2514 EE Den Haag

€ 114.000 /jr

Omschrijving

Adres: Lange Voorhout 16, 2514 EE te Den Haag

TE HUUR:
EEN UNIEKE PLEK VOOR UW ONDERNEMING! IN DEZE VOLLEDIG, MET OOG VOOR DETAIL GERENOVEERDE KANTOORVILLA IS THANS NOG CA. 390M² KANTOORRUIMTE OP DE 2E EN 3E VERDIEPING BESCHIKBAAR

Algemeen:
Op één van de meest representatieve locaties van Den Haag, In het historische centrum, aan het statige en geliefde Lange Voorhout gelegen, met oog voor detail geheel gerenoveerde zeer representatieve, monumentale kantoorvilla (oorspronkelijke bouwjaar omstreeks 1750).

In deze schitterde kantoorvilla is thans nog ca. 390m² kantoorruimte beschikbaar verdeeld over de 2e en 3e verdieping en gemeenschappelijk gebruik van de even zo schitterende lunchruimte met uitstekend geoutilleerde keuken gelegen op de begane grond.

De begane grond en 1e verdieping zijn in gebruik bij een vermogensbeheerder. Wij zijn nu op zoek naar een leuk en passend bedrijf welke op zoek is naar een unieke ruimte voor de onderneming en haar medewerkers.
Dit unieke kantoor, tevens Rijksmonument, is door de uitgevoerde renovatie en schitterende afwerking direct te betrekken.

Locatie:
Het kantoor is gelegen aan het Lange Voorhout in het hart van het historische centrum van Den Haag. Tal van internationaal en nationaal bekende organisaties hebben zich in de directe omgeving gevestigd, waaronder de Britse-, Zweedse-, Zwitserse- en Spaanse ambassade. Het beroemde Hotel Des Indes, de vele leuke restaurants en lunchgelegenheden bevinden zich ook in de directe nabijheid. Aan de overzijde bevindt zich het bekende Theater Diligentia.
Het kernwinkelgebied is eveneens op loopafstand gelegen, hetgeen bijdraagt aan het hoge niveau van de voorzieningen in de directe omgeving. Het Binnenhof waar de Nederlandse Eerste en Tweede Kamer zijn gevestigd is ook op steenworp afstand van het object gelegen.

Vloeroppervlak:
Begane grond kantine/keuken gemeenschappelijk: ca. 80m²
2e verdieping: ca. 251m²
3e verdieping: ca. 73m²
Totaal: ca. 390 (inclusief toebedeling aandeel gemeenschappelijke en algemene ruimten)

Parkeergelegenheid
Deze unieke met oog voor detail gerenoveerde kantoorvilla beschikt voor deze kantoorruimte op het achtergelegen terrein, bereikbaar via de Kazernestraat, over parkeergelegenheid voor meerdere auto's. Tevens bevinden zich op loopafstand diverse openbare parkeergarages aan het Toernooiveld/Lange Voorhout, de Heulstraat en het Plein.

Bereikbaarheid
Het object beschikt over uitstekende bereikbaarheid, zowel met auto als met het openbaar vervoer. Het Lange Voorhout heeft via het Korte Voorhout een directe aansluiting op het rijkswegennet, de A4, A12 en A13. Met het openbaar vervoer is het object eveneens uitstekend bereikbaar, op loopafstand bevinden zich diverse haltes van tramlijn 1 en 10 en buslijn 22 en 24 welke direct aansluiting hebben op Den Haag CS.

Opleveringsniveau;
Het object wordt turn-key staat opgeleverd en is o.a. voorzien van;
- fraaie houten vloeren alsmede vloerbedekking;
- centrale verwarming;
- diverse ruimten voorzien van koeling;
- zelfstandige toiletgroep;
- pantry op de 2e verdieping;
- databekabeling tot in patchkast.

Huurprijs kantoor:
€ 114.000,- per jaar excl. Btw (€ 9.500,-- per maand excl. Btw)

Huurprijs parkeren:
Nader overeen te komen.

De huurprijzen dienen te worden vermeerderd met Btw en servicekosten.

BTW:
Verhuurder zal opteren voor een met BTW belaste verhuur, huurder verleent hiertoe zijn medewerking en verklaart voor tenminste 90% belaste prestaties te leveren

Servicekosten
De servicekosten zullen in nader overleg worden vastgesteld p/m²/jr met verrekening op nacalculatiebasis met als uitgangspunt de werkelijke kosten. De navolgende bestanddelen vallen hieronder:
- verbruik gas, water en elektra;
- onderhoud aan installaties.

Verhuurder zal gezamenlijk met huurder nadere afspraken maken over het gebruik end e kosten van de kantine en keuken en de te verzorgen inkoop hiervoor.

Huurtermijn
In overleg.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit te voldoen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief het bedrag aan verschuldigde BTW.

Aanvaarding
Per direct.

Overige voorwaarden:
Conform de NVM-huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel 7:230a (model ROZ).

Courtage:
Mocht door bemiddeling van Martijn de Lange Bedrijfsmakelaars bij dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 114.000 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1750

Oppervlakten

Oppervlakte
390 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Kamerindeling, pantry, te openen ramen, toilet en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op minder dan 500 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lange Voorhout 16

€ 114.000 /jr