Grote Beerstraat 32 - 34 2516 BZ Den Haag

€ 125 /m²/jaar

Omschrijving

Het zelfstandige bedrijfsverzamelgebouw gelegen op de hoek Grote Beerstraat/Wegastraat op een unieke zichtlocatie aan de Utrechtsebaan. Door haar ligging naast de Utrechtsebaan is het gebouw uitstekend bereikbaar door de directe aansluiting op het Rijkswegennetwerk. Daarnaast is afgelopen jaar de Victory Boogie Woogietunnel geopend, die loopt van knooppunt Ypenburg tot aan de Haagse binnenstad. In de omgeving zijn enkele horecagelegenheden gevestigd zoals Mama Kelly, Kompaan, Capriole en Glaswerk.

De bedrijfsruimte is gelegen op de begane grond van het gebouw met aan de linkerzijde een overheaddeur. Op de eerste en tweede verdieping is de kantoorruimte gelegen.

Adres
Grote Beerstraat 32-34 (2516 BZ) Den Haag

Oppervlakte
De totale beschikbare oppervlakte van het gebouw bedraagt circa 2.428 m² VVO kantoor-/bedrijfsruimte en is alsvolgt onderverdeeld.

Verdieping Metrage VVO
Begane grond 1.058 m²
1e verdieping 761 m²
2e verdieping 609 m²

Onder verhuurbaar vloeroppervlak (VVO) wordt verstaan:
het bruto vloeroppervlak (gemeten van glaslijn tot glaslijn en aan de binnenzijden van de buitenmuren), exclusief stijgpunten en technische ruimten, doch inclusief gangen, toiletten en dergelijke.

Parkeren
Diverse parkeermogelijkheden langs de openbare weg. Het gebouw heeft aan de linkerzijde een overheaddeur wat tevens de mogelijkheid biedt voor inpandig parkeren.

Kadastrale gegevens
Gemeente: ’s-Gravenhage
Sectie: AP
Nummer: 1648
Grootte: 1.210 m²
Omschrijving: BEDRIJVIGHEID (KANTOOR)

Huurprijs
De huurprijs voor de kantoorruimte is als volgt:

Opslag en productieruimte op de begane grond
€ 75,- per m² per jaar.

Kantoorruimte eerste en tweede verdieping
€ 125,- per m² per jaar.

Bovengenoemde bedragen dienen te worden vermeerderd met de verschuldigde BTW.

BTW status
Verhuurder wenst te opteren voor een BTW belaste verhuur.

Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur.
In dit geval wordt de overeengekomen kale huurprijs, zonder de omzetbelasting, dusdanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Levering en diensten
Nader te bepalen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huurtermijn
In overleg.

Oplevering
Het opleveringsniveau wordt in overleg bepaald op basis van de wensen van huurder.

Aanvaarding
In overleg.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie, ter grootte van 3 (drie) kalendermaanden huur en servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW conform het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals op 30 januari 2015 vastgesteld en op
17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

Locatie
Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op een zichtlocatie aan de Utrechtsebaan, nabij de op- en afrit. Met de stations Den Haag HS, Den Haag Centraal en station Voorburg in de directe omgeving is er een optimale aansluiting met het openbaar vervoer aanwezig. In de nabijheid hebben diverse organisaties zich gevestigd waaronder KPN Telecom, SDU en MOOF.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met de auto en openbaar vervoer is uitstekend.

Auto
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend vanwege de directe aansluiting op de A12 en de A4. Beide op- en afritten bevinden zich in de directe omgeving van het verkeersknooppunt Prins Clausplein, alwaar de A4 (Den Haag – Amsterdam), A12 (Den Haag – Utrecht) en A13 (Den Haag – Rotterdam) samenkomen.

Openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer is het kantoorgebouw eveneens uitstekend bereikbaar. Het gebouw bevindt zich op loopafstand van station/halte Voorburg. Dit station is makkelijk te bereiken per trein, tram en bus:

Trein:
NS-sprinter tussen Station Voorburg en Den Haag Centraal.
Bus 26 (HTM):
rijdt tussen Norfolk / Voorburg station.
Bus 28 (HTM):
rijdt tussen Kijkduin / Voorburg station.

Bijzonderheden
Bestemming
Het bedrijfsverzamelgebouw valt binnen de bepalingen van het omgevingsplan ‘Binckhorst’ en heeft de enkelbestemming ‘transformatiegebied’.

Courtage
Mocht door bemiddeling van Nadorp Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen, dan zult u ons hiervoor geen courtage verschuldigd zijn.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld en uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor geadresseerde. De projectinformatie is geheel vrijblijvend en geldt slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 125 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
1.370 m² (in units vanaf 609 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Grote Beerstraat 32 - 34

€ 125 /m²/jaar