Laan van Meerdervoort 271 2563 AD Den Haag

€ 1.450 /mnd

Omschrijving

Zelfstandige, in goede staat verkerende, kantoorparterre van circa 75 m² met heerlijke achtertuin. De ruimte heeft een kantoortuin-indeling, is zeer licht van opzet en beschikt over schitterende rijk-geornamenteerde plafonds. Daarnaast is de ruimte voorzien van een luxe keuken en modern toilet. BTW-vrije verhuur behoort eveneens tot de mogelijkheden waardoor de ruimte eveneens zeer geschikt is ten behoeve van gebruikers in de (para-)medische of welzijnssfeer! Indien gewenst kan het aanwezige meubilair worden overgenomen, dan wel worden meegehuurd (meerprijs).

Ligging:
De kantoorruimte is gelegen aan de Laan van Meerdervoort in het gedeelte tussen de Archimedesstraat en de Groot Hertoginnelaan en maakt onderdeel uit van de gewilde wijk Duinoord. De Laan van Meerdervoort geldt als een van de hoofdverkeersaders van Den Haag, de kantoorruimte geniet derhalve een uitstekende attentiewaarde door het langsrijdende verkeer. Op loopafstand bevinden zich de winkelstraten Reinkenstraat en Fahrenheitstraat met een grote diversiteit aan speciaalzaken en gevarieerd aanbod aan gezellige horecagelegenheden. Kortom: deze locatie is een absoluut visitekaartje voor uw bedrijf.

Bereikbaarheid en parkeren:
De bereikbaarheid van de locatie is uitstekend te noemen. Met de auto is het Rijkswegennet (A4, A12, A13) via de Laan van Meerdervoort en de Javastraat is binnen circa 15 minuten te bereiken. Op ca. 100 meter afstand, bevinden zich haltes van tramlijn 3 en 34, alsmede buslijn 21, die een directe aansluiting hebben op het Centraal Station.
In de buurt kan aan de openbare weg geparkeerd worden, er geldt overdag gratis parkeren, tussen 18 en 24 uur geldt er betaald parkeren of parkeren middels een parkeervergunning.

Verhuurbaar vloeroppervlak:
Het verhuurbaar vloeroppervlak bedraagt circa 75 m² (geheel begane grond).

Gebruik:
De ruimte mag conform het vigerende bestemmingsplan worden gebruikt ten behoeve van kantoor, dienstverlening of maatschappelijke voorzieningen (gezondheidszorg, praktijkruimte, welzijn).

Opleveringsniveau:
De ruimte zal door de eigenaar turn-key worden opgeleverd, onder andere inclusief:
- eigen gas-, elektriciteits- en watermeter;
- toilet met vrijhangend closet en fonteintje;
- moderne, luxe keuken in grijze kleurstelling, voorzien van inbouwapparatuur waaronder vaatwasser, kookplaat, oven en koelkast;
- lichte laminaatvloeren met eiken motief;
- Gestucte wanden en plafonds, wanden in RAL 9010 kleurstelling, plafonds wit;
- Eigen c.v.-ketel met radiatoren;
- Voldoende wandcontactdozen;

Indeling:
Voor de indeling verwijzen wij naar de bijgevoegde plattegrondtekeningen.

Huurprijs:
€ 1.450, - per maand, te vermeerderen met BTW.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur (21%), doch BTW-vrij huren behoort tevens tot de mogelijkheden, waarbij de BTW-compensatie 4% van de jaarhuur zal bedragen.

Servicekosten:
Geen servicekosten van toepassing, het object beschikt over eigen meters en huurder dient zelf zorg te dragen voor de levering van gas-, water- en elektriciteit alsmede overige gewenste producten waaronder die van telefonie en internet.
De onderhoudskosten van de c.v.-ketel zullen eens per jaar aan huurder worden doorbelast door verhuurder.

Huurprijsbetaling:
De huur dient per maand vooruit te worden voldaan, telkens voor de 1e van de maand.

Huurtermijn:
In overleg tussen huurder en verhuurder, huurtermijnen vanaf 2 jaar zijn bespreekbaar.

Huurprijsaanpassing:
De huur zal jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/ waarborgsom ter grootte van tenminste drie maanden huurverplichting. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.
N.B. Op basis van de kredietwaardigheid van huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

Huuringangsdatum:
De ruimte is per direct beschikbaar (in overleg met de vertrekkende gebruiker).

Huurovereenkomst:
De huurvoorwaarden zullen worden vervat in een huurovereenkomst ex artikel 230a BW conform het model van de ROZ/NVM met bijbehorende bijzondere bepalingen (model bij de makelaar op te vragen).

Kredietwaardigheidstoetsing:
Verhuurder zal voor het aangaan van een overeenkomst een kredietwaardigheidstoetsing naar huurder laten uitvoeren, de uitkomst van dit rapport dient verhuurder te conveniëren.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.450 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
75 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Voorlopig energielabel
G

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m, snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.