Beresteinlaan 4 2542 KA Den Haag

€ 1.578 /mnd

Omschrijving

Moderne kantoor- praktijkruimte op een toplocatie in de wijk Bouwlust – Vrederust aan de rand van het centrum van Den Haag. De aangeboden ruimte maakt onderdeel uit van Medisch Centrum Medicaya. In dit Medisch Centrum zijn onder andere twee huisartsen, verloskundige, fysiotherapeuten, dietisten, oefentherapeut, apothekers, stichting welzijn en een corona testlocatie evestigd. Tussen de verschillende zorgaanbieders in het Medisch Centrum Medicaya is er veel samenwerking want door de cliënten als zeer prettig wordt ervaren.

De aangeboden kantoor- praktijkruimte is recent gemoderniseerd en is onder andere voorzien van een systeemplafond met inbouwverlichting, PVC – vloer en een eigen keukenblok. Eveneens zijn er een bemande receptie voor een professionele ontvangst en een gezamenlijke wachtruimte aanwezig. Zo kunt u direct starten met ondernemen in een professionele omgeving. Als huurder krijgt u een eigen sleutel van het Medisch Centrum zodat u 24/7 uw eigen ruimte kunt gebruiken.

Metrages (VVO)

Kantoor- praktijkruimte: circa. 19,5 m2 VVO

Parkeren

In de directe omgeving zijn er volop gratis parkeergelegenheden aanwezig.

Ligging en bereikbaarheid

Het gebouw is gelegen in de wijk Bouwlust en Vrederlust, een gezellig volksbuurt aan de rand van het centrum van Den Haag. Door de verschillende uitvalswegen naar onder andere het centrum van Den Haag, de omringende wijken, de provinciale weg N211 en de snelwegen A4 en A13 heeft het gebouw een uitstekende bereikbaarheid voor de automobilist.

Maar ook met het openbaar vervoer is het gebouw zeer goed te bereiken. In de directe omgeving zijn er namelijk meerdere bus- en tramhaltes op loopafstand te bereiken.

Opleveringsniveau

- Kunststofkozijnen met dubbele beglazing
- Internet- en telefonieaansluitingen
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Mechanische ventilatie
- Pantry
- Te openen ramen
- Kabelgoten
- PVC – vloer

Huurcondities

Huurprijs: € 1.578,- per maand.

Servicekosten: Inbegrepen in de huurprijs.

Indien gewenst, zijn er meerdere kamers ter beschikking. Bij huren van meerdere kamers, kunt u korting krijgen op het maandtarief.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Onderhuren: Mogelijk in overleg.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Er wordt niet geopteerd voor een belaste verhuur.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de verhuurder.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Beresteinlaan 4 in Den Haag aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.578 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Zorginstelling en praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973

Oppervlakten

Oppervlakte
20 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Beresteinlaan 4

€ 1.578 /mnd