Kranenburgweg 180 2583 ER Den Haag

€ 1.750 /mnd

Omschrijving

Algemeen
Het betreft nieuwbouw kantoorruimte op de begane grond op het voormalig Norfolkterrein aan het eind van de Tweede Haven van Scheveningen. Het bedrijfsgebouw is ontwikkeld voor kennisinstellingen, - bedrijven en start ups met zoveel mogelijk initiatieven, projecten en innovaties. Boven de bedrijfsruimten worden luxe vrije sector appartementen gerealiseerd.

Scheveningen Haven trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. De afgelopen jaren heeft de ontwikkeling van de haven zich met name gericht op woningbouw en verbetering van de horeca.

Adres
Kranenburgweg 180 ong. (2583 ER) te Den Haag.

Locatie
Het gebouw ligt op de kop van de Scheveningse haven aan de rand van de wijk Duindorp/ Havenkwartier en het Statenkwartier. Het object ligt tevens dichtbij het winkelgebied de Frederik Hendriklaan, in de volksmond de 'Fred' genoemd; een winkelstraat waar alle topmerken op het gebied van lifestyle, mode, accessoires en vrije tijd te vinden zijn in combinatie met een breed winkelaanbod voor dagelijkse boodschappen. Naast lokale middenstanders is er een aantal grote internationale instituten in de omgeving gevestigd, zoals het International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia (ICTY), ook wel bekend als het Joegoslavië-tribunaal, de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) en het hoofdkwartier van Europol.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer:
Vanuit diverse richtingen is de Kranenburgweg van Scheveningen goed bereikbaar met eigen vervoer. Middels de Utrechtsebaan zijn er verbindingen met de A-4, A-12 en A-13. Via de Benoordenhoutseweg is er een verbinding met de A-44. De provinciale wegen N14 en N440 maken onderdeel uit van de Noordelijke Randweg Haagse Regio (NORAH).

Tramlijn 11 of buslijn 23 geven verbinding met NS Station Hollands Spoor respectievelijk NS Station Laan van NOI. Een nieuwe tramlijn over de Westduinweg en de Kranenburgweg maakt de Scheveningse Haven vanaf 2018 beter bereikbaar met het openbaar vervoer. Tramlijn 17 wordt dan verlengd vanaf de huidige keerlus bij de Statenlaan. Het benzinestation aan de Statenlaan moet plaatsmaken voor een overstaphalte van tramlijn 11 en buslijn 22.

Vloeroppervlak
Totaal circa 783 m² bruto vloeroppervlak onderverdeeld als volgt:
• Nr. 180B circa 121 m²
• Nr. 180D circa 81 m²
• Nr. 180F circa 87 m²
• Nr. 180H circa 118 m²
• Nr. 180K circa 119 m²
• Nr. 180M circa 130 m²
• Nr. 180P circa 127 m²

Parkeren
Op eigen terrein is per unit tenminste één parkeerplaats voor verhuur beschikbaar. Het parkeerterrein wordt voorzien van een luxe hekwerk en elektrische toegangspoorten.

Daarnaast zijn er langs de openbare weg voldoende parkeerplaatsen beschikbaar (na 18.00 betaald parkeren). Er zijn tevens diverse voorzieningen voor het stallen van fietsen.

Opleveringsniveau
De kantoor-/bedrijfsruimte zal worden opgeleverd met een dekvloer voorzien van een egalisatie laag, gesausde wanden en een gesausd plafond.

De units zijn verder voorzien van een toilet, pantry met close in boiler, CV ketel, tussenmeter, (met centrale meterkast) en mechanische ventilatie.

Energielabel
Het kantoorgebouw heeft energielabel C.

Huurprijs kantoorruimte
• Nr. 180B circa 121 m² VERHUURD
• Nr. 180D circa 81 m² VERHUURD
• Nr. 180F circa 87 m² VERHUURD
• Nr. 180H circa 118 m² € 1.750,- per maand
• Nr. 180K circa 119 m² € 1.750,- per maand
• Nr. 180M circa 130 m² VERHUURD
• Nr. 180P circa 127 m² VERHUURD

Huurprijs parkeerplaatsen
€ 75,- per parkeerplaats per maand, te vermeerderen met BTW.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één (01) jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De volgens het boven- staande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

Servicekosten
Niet van toepassing. Wij gaan ervan uit dat huurder voor eigen rekening en risico overeenkomsten dient te sluiten met de desbetreffende (nuts)bedrijven. Bij deelverhuur zullen de servicekosten nader worden vastgesteld.

Betalingen
Per kalenderkwartaal vooruit te voldoen.

Huurtermijn
Vijf jaren + vijf optiejaren.

Opzegtermijn
12 maanden voor expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief servicekosten en BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.

Aanvaarding
Per 15 januari 2018.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.750 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.195 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
901 m² (in units vanaf 81 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
B 1,13

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark, in woonwijk en havengebied
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en Tramhalte op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
7 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 75,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kranenburgweg 180

€ 1.750 /mnd