Thorbeckelaan 360 2564 BZ Den Haag

€ 125 /m²/jaar

Omschrijving

"BELLA VISTA OFFICES"

Adres: Thorbeckelaan 360 en 368 te Den Haag.

Algemeen:
Langs de Laan van Meerdervoort staat een van Den Haags meest herkenbare gebouwen buiten het centrum: de Thorbecketoren op winkelcentrum De Savornin Lohmanplein. Nu, na jaren van ontwikkeling krijgt dit Haagse icoon, een tweede leven als moderne woontoren met op de eerste twee verdiepingen moderne kantoor- en praktijkruimtes en is men thans begonnen met de renovatie/verbouw. Bella Vista Offices is gelegen aan de Savornin Lohmanplein, een fijne locatie met tal van voorzieningen in de directe omgeving. De toren is als sinds de jaren '70 een drukbezochte locatie en een herkenbaar begrip. De entree van de kantoren is gelegen op de begane grond. Deze entree krijgt een transparante welkome uitstraling met een trappenhuis en lift naar de 1e en 2e verdieping. Vanaf het parkeerdek boven het winkelcentrum is de 1e verdieping direct bereikbaar. Eventueel gewenste entrees vanaf het parkeerdek kunnen in overleg worden gerealiseerd. De 2e verdieping worden voorzien van balkons op de hoeken.

Met duurzaamheid als uitgangspunt is gezocht naar een manier om het gebouw in zijn geheel het te gebruiken. deze duurzaamheid is terug te zien in het energielabel van de ruimte: Energielabel A.

De plint van het complex bevat een winkelcentrum dat sinds de jaren '70 goed bezocht wordt. Het is de intentie om het winkelcentrum binnenkort te vernieuwen en uit te breiden.

Metrages:
1e verdieping: ca. 719m² VVO
2e verdieping: ca. 688m² VVO

Metrages vanaf ca. 275m² mogelijk, e.e.a. in overleg met verhuurder.

Bereikbaarheid:
Door de ligging van het gebouw is via de Segbroeklaan of Lozerlaan het Rijkswegennet makkelijk bereikbaar via de uitvalswegen naar de A-12 richting Utrecht, A13 richting Rotterdam en A44 naar Leiden-Amsterdam. Het plein is uitstekend verbonden met de binnenstad. de Randstadrail (lijn 3) stopt voor de deur en brengt u direct via het Centraal Station naar Zoetermeer of met een overstap naar Station Hollands Spoor. Tevens bevindt zich een halte van buslijn 23 voor de deur van het complex.

Parkeren:
Vanaf het parkeerdek boven het winkelcentrum is de 1e verdieping direct bereikbaar. Tevens zijn de aanwezige parkeerplaatsen in overleg met verhuurder separaat te huren. Parkeren voor bezoekers op het parkeerdek van het centrum zal de eerste 2 uur gratis zijn. Dat betekent dat bezoekers van het kantoor/praktijk voldoende tijd hebben om gratis te kunnen parkeren en eventueel ook nog boodschappen kunnen doen

Oplevering:
Omstreeks maart 2016

Opleveringsniveau:
De verdiepingen zijn vrij indeelbaar en deelverhuur is mogelijk. De indeling en inrichting wordt geheel in overleg met de toekomstige gebruiker bepaald. De kantoorruimte wordt voorzien van stadsverwarming en luchtbehandeling.

Huurprijzen:
€ 125,-- p/m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (BTW).

Parkeerplaatsen:
Ntb per plaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Voorschot service- en energiekosten:
Nader vast te stellen p/m² per jaar, te vermeerderen met BTW. De afrekening van de servicekosten vindt plaats op basis van jaarlijkse nacalculatie.

Huurtermijn:
Huurperioden in overleg.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Zekerheidstelling:
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en (eventueel verschuldigde) omzetbelasting.

Overige voorwaarden:
Conform de NVM-huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel 7:230a (model ROZ).

Bijzonderheden:
Verhuur geschiedt collegiaal met JNW Makelaars

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 125 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
1.407 m² (in units vanaf 275 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Winkel op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.