De Eerensplein 9 2593 NA Den Haag

€ 1.500 /mnd

Omschrijving

| TURN-KEY IN BEZUIDENHOUT |

TE HUUR
Op een goede zichtlocatie binnen het gewilde Bezuidenhout hebben wij momenteel een winkelruimte voor de verhuur beschikbaar. Deze nette winkelruimte is gelegen op het plein aan het einde van de altijd gezellige Theresiastraat. Het object beschikt momenteel over een open kantoortuin met afgewerkte PVC vloer, ruime vergaderkamer, toilet en pantry.. De aangewezen grond heeft een brede bestemming en daardoor is deze multifunctionele ruimte zeer geschikt voor dienstverlening, detailhandel en kantoor; daarbij adviseren wij uw voorgenomen gebruik te toetsen bij de gemeente. De locatie kenmerkt zich door door de mix van lokale en landelijke detaillisten. In de directe omgeving is betaald parkeren aan de openbare weg in uitstekende mate mogelijk.

OPPERVLAKTE
Wij hebben circa 95 m² op de begane grond beschikbaar voor de verhuur:

HUURPRIJS
€ 1.500,- per maand exclusief BTW.

OPLEVERING
Het object zal in casco staat worden verhuurd, met de volgende voorzieningen:
- eigen entree;
- eigen nutsvoorzieningen;
- gestuukte wanden en plafonds;
- pantry;
- vergaderkamer;
- CV installatie met radiatoren;
- toilet.
Door de casco verhuur, is het onderhoud en vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties voor rekening van huurder. Deze voorzieningen en installaties blijven bij het einde van de huurovereenkomst achter in het gehuurde.

SERVICEKOSTEN
Geen servicekosten, de huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op- en betaling van de nutsvoorzieningen.

ENERGIELABEL
De winkelruimte beschikt over een Energielabel E.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURTERMIJN
5 (vijf) + 5 (vijf) jaar, in overleg. Opzegtermijn 01 (één) jaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

AANVAARDING
In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een onvoorwaardelijke bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van drie maanden bruto betalingsverplichting.

BESTEMMING
‘Bezuidenhout' onherroepelijk vastgesteld op 27 juni 2013. Het object valt onder bestemmingscategorie 'Gemengd - 2'. Voor een uitgebreide toelichting, kunt u terecht op ruimtelijkeplannen.nl. Wij bevelen aan om het voorgenomen gebruik te toetsen bij de gemeente voor risico van de huurder.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgesteld, inclusief de daarbij behorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.

COURTAGE
Indien er door bemiddeling van OfficeCompany bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan bent u ons hiervoor geen courtage verschuldigd zijn.

OVERIG
Deze objectinformatie is met zorg samengesteld. Aan de verstrekte gegevens kan echter geen enkel recht worden ontleend en voor de juistheid ervan sluiten wij aansprakelijkheid uit. Deze objectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.500 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1938

Oppervlakten

Oppervlakte
95 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Eerensplein 9

€ 1.500 /mnd