Johan van Oldenbarneveltlaan 2 2582 NN Den Haag

€ 4.200 /mnd

Omschrijving

Deze monumentale halfvrijstaande villa van 131/364m2, centraal gelegen aan de rand van het Statenkwartier Den Haag/Internationale zone nabij OV en uitvalswegen, is op korte termijn beschikbaar voor verhuur.

Op de kop van de sfeervolle Johan van Oldenbarneveltlaan, bij de Eisenhowerlaan, nabij Het World Forum en Joegoslavië Tribunaal ligt deze kantoorvilla, die in 1902 is gebouwd in stijl van de overgangsarchitectuur, oorspronkelijk een ruim en licht drielaags woonhuis met diepe voortuin en ondiepe achtertuin. Het pand is in twee delen te huur, de begane grond ad €2100 en de 1e en 2e etage bij elkaar voor dezelfde huursom van €2100.

Ook verhuur per unit vanaf 20m2 is bespreekbaar.

De wijk Statenkwartier heeft veel van zijn originele vroeg 20-eeuwse bebouwing behouden. Samen met de stedenbouwkundige opzet van de wijk, met zijn fraaie groene lanen en pleinen maakt dat deze wijk tot een geliefde plek om te werken en te wonen. Sinds 1996 valt deze wijk onder Rijksbeschermd Stadsgezicht.

Indeling
Via een inrit met parkeermogelijkheden bereikt u de entree van het pand. In de vestibule bevindt zich de toegang naar aan de ene kant de begane grond en aan de andere kant het trappenhuis naar de 1e en 2e etage.

De begane grond is als volgt ingedeeld: een zijkamer rechts naast de entree, een kamer en-suite bestaande uit een ruime voorkamer met openslaande deuren naar de voortuin en een achterkamer met uitslaande deuren naar de achtertuin. Gescheiden door dichtgezette schuifseparatie.

De keuken is bereikbaar via de zijkamer achterzijde en ook via de achterkamer.
Ook de andere kleine kamer aan de voorzijde van het pand is op twee manieren te bereiken. Via de voorkamer en via de gang.

Op de eerste etage een vrijwel identieke indeling met vier kamers, twee ruime kamers met schouwen voorzien van schuifseparatie en twee kleinere.

De tweede etage bestaat ook uit vier kamers. Zie de plattegronden.
Het pand is deels onderkelderd, een droge ruimte van ca 32m2 geschikt voor opslag. Door zijn indeling kan het pand ook door twee verschillende huurders gebruikt worden.

Het pand is de laatste jaren in gebruik geweest als kantoor. Alle ruimtes in het pand zijn voorzien van databekabeling, er is een infrastructuur voor wifi, alarminstallatie en h op vele plekken zijn vaste lichtarmaturen. Verder heeft het pand van binnen en buiten nog authentieke details zoals ornamentenplafonds, glas-in-lood, schuifseparatiedeuren en een sfeervol trappenhuis.

Het pand heeft in totaal 362 m2 aan vrij verhuurbaar oppervlak, verdeeld over vier lagen:
Kelder 32m2
BG 131m2
1e etage 99m2
2e etage 98m2

Opleveringsniveau
Het pand wordt binnenkort geheel voorzien van dubbele beglazing

Huurcondities
Het pand wordt zonder BTW verhuurd
De totale huurprijs voor de gehele kantoorvilla is €4200.
De huurprijs voor alleen de BG bedraagt € 2100
De huurprijs voor de 1e en 2e etage bij elkaar €2100
De huurperiode wordt bij voorkeur afgesloten voor een langere periode, minimaal twee jaar
De waarborgsom is 3 maanden huur

Parkeren op straat is mogelijk tegen betaling. Op eigen terrein is de mogelijk voor maximaal vier auto’s om te parkeren.
Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, zullen wij na kennismaking en bezichtiging een maatwerk huurvoorstel bieden.

Deze informatie is met zorg samengesteld en uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Getoonde plattegronden zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 4.200 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1902

Oppervlakten

Oppervlakte
364 m² (in units vanaf 20 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Voorlopig energielabel
G

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m, NS station op minder dan 500 m, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1000 m tot 1500 m, ontspanning op 1000 m tot 1500 m, restaurant op 1000 m tot 1500 m en winkel op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Johan van Oldenbarneveltlaan 2

€ 4.200 /mnd