Smedenstraat 286 7411 RD Deventer

€ 125 /m²/jaar

Omschrijving

TE HUUR | Geheel nieuwe kantoor- winkel- en/of praktijkruimte van ca. 238m².

Aan de rand van het fraaie monumentale centrum van Deventer krijgt u de kans om een commerciële ruimte te huren in het rec ent geheel gerenoveerde object De Hardonk. Door haar ruime bestemming is zowel winkel als kantoor toegestaan. Deze nieuwe blikvanger op de hoek Smedenstraat/T.G. Gibsonstraat is zeker de moeite waard om eens te bekijken!

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gunstig gelegen in de binnenstad van Deventer op de hoek van de Smedenstraat en de T.G. Gibsonstraat. Op loopafstand van het NS station Deventer, genoeg parkeergelegenheden in de omgeving en op loopafstand van de winkelstraten en het gezellige Horecaplein de Brink.

Parkeren
Voor huurders is er de mogelijkheid parkeerplaatsen te huren in de eigen gerenoveerde parkeergarage/stadspoortgarage van het complex voor € 65 euro p.p.p.m. (aantallen in overleg). In de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid beschikbaar voor bezoekers.

Specificaties
- Beschikbaar voor verhuur ca. 238m²;
- Premium locatie in het centrum van Deventer;
- Ruime bestemmingsmogelijkheden.

Huurprijs
Vanaf € 125,- m²/jaar excl. btw.

Servicekosten nader vast te stellen, in overleg met verhuurder.

Huurtermijn
De huurtermijn bedraagt 5 + 5 jaar verlenging.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt casco opgeleverd. Aanvullende voorzieningen gewenst door huurder zijn bespreekbaar.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Deventer valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “T.G. Gibsonstraat e.o.” en heeft als hoofdbestemming “Gemengd”, functieaanduiding: detailhandel, dienstverlening, kantoor. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
(0570) 608 900
=====================================================
Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder naar alle zaken die voor hem bij aanhuur van belang zijn. Daarom is het voor huurder van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 125 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten

Oppervlakte
238 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en stationslocatie

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Smedenstraat 286

€ 125 /m²/jaar