Hanzeweg 57 7418 AV Deventer

€ 2.000 /mnd

Omschrijving

Op uitstekende zichtlocatie, direct aan het Hanze-tracé, wordt zeer representatieve turn-key kantoorruimte te huur aangeboden in een modern kantorencomplex. De beschikbare kantoorruimte is gelegen op de 2e verdieping en is ca. 200 m² groot. De begane grond en 1e verdieping van het complex zijn reeds verhuurd aan JVZ Ingenieurs. De 3e verdieping is verhuurd aan Munckhof Business Travel. De volledige 2e verdieping is ongeveer 200m² met eigen sanitaire voorziening en keuken en is beschikbaar voor verhuur. Op het naastgelegen buitenterrein is ruimte voor parkeren en een fietsenstallingsruimte aanwezig.

Indeling:
Parterre: gemeenschappelijke entree, tochtsluis, trappenhuis met personenlift.
2e Verdieping: verkeersruimte, pantry, toiletgroep, geheel en vrij in te richten naar behoefte van de gebruiker. ca. 184,50 m².

Energielabel:
De onroerende zaak zal door verhuurder aan huurder worden opgeleverd onder afgifte van een geldig energielabel. De onroerende zaak heeft energielabel A.

Bereikbaarheid:
Zeer goed bereikbaar met op korte afstand het historische stadscentrum met de diverse voorzieningen. Direct gelegen aan alle in- en uitvalswegen met op een paar minuten rijafstand de op- en afrit van de Rijksweg A1.

Voorzieningen:
De kantoorruimte wordt aangeboden met de volgende voorzieningen: nutsvoorzieningen, toiletgroepen, pantry, systeemplafonds met led-armaturen, lamellen, airco, vloerbedekking, personenlift, alarminstallatie, brandbeveiligingsinstallatie, databekabelingsgoten inclusief bekabeling en parkeerfaciliteiten op eigen terrein.

Aanvaarding:
direct.

Huurprijs:
€ 2.000,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten:
€ 510,-- per maand, te vermeerderen met BTW. De servicekosten zijn een voorschot met nacalculatie op basis van feitelijk gebruik en kosten, één en ander conform standaardbepalingen ROZ overeenkomst.

Aan deze objectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.000 per maand
Servicekosten
€ 510 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
200 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet en pantry

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hanzeweg 57

€ 2.000 /mnd