Dalsteindreef 141 1112 XJ Diemen

€ 120 /m²/jaar

Omschrijving

HET GEBOUW
Campus Offices is een professionele, levendige en praktische plek om uw bedrijf te huisvesten. Niet alleen het gebouw, maar zeker ook de omgeving maakt dit een bijzondere locatie. Er zijn tal van voorzieningen te vinden op 2 tot 5 minuten lopen en nog veel meer op maximaal 10 minuten fietsen. Een prettige werkplek waar u uw klanten goed kunt ontvangen. Dit kan natuurlijk op kantoor, maar zeker ook in een van de horeca gelegenheden op loopafstand. Daarbij is de bereikbaarheid van deze locatie erg goed. Zowel per auto, als ook fiets of bijvoorbeeld openbaar vervoer.

Naast Campus Offices wonen ongeveer 2.000 studenten en young professionals. Dit zorgt niet alleen voor een goede levendigheid, het kan ook heel interessant zijn voor de bedrijven op deze locatie. Bovendien ligt Bergwijkpark, dat inmiddels is uitgegroeid tot een bedrijvenpark dat de thuisbasis is voor veel ondernemingen in de financiële en technologische sector, precies tegenover Campus Offices.

Op zoek naar een dynamisch, goed bereikbaar en professionele locatie voor uw kantoor? We vertellen graag meer over Campus Offices.

VERHUURBARE OPPERVLAKTE
Voor de verhuur is circa 319,2 m² beschikbaar, gelegen op de derde verdieping.

AANVANGHUURPRIJS
€ 120,- per m² per jaar te vermeerderen met servicekosten alsmede omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
P.M.

HUURINGANGSDATUM/OPLEVERING
Per direct.

BESTEMMING
De publiekrechtelijke/privaatrechtelijke bestemming is ‘Gemengd 4’, hieronder wordt verstaan: kantoren.

Detailhandel en Horeca zijn niet toegestaan.

OURDOMAIN & OURCAMPUS
De residentiële gebouwen van OurDomain en OurCampus staan naast het kantoor van Campus Offices. Deze zijn ingericht en ontworpen voor een jonge doelgroep met een stedelijke lifestyle. Niet alleen de woningen zijn hier belangrijk, maar vooral ook de aanvullende services, horeca en voorzieningen gericht een sociale stedelijke levensstijl. De gebouwen huisvesten een brede doelgroep, waaronder studenten, jonge professionals en kleine gezinnen in 1718 woningen.

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, overeenkomstig het consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens (2015 = 100).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van een bedrag van 3 (drie) maanden huur, te vermeerderen met BTW.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, aangevuld met bijzondere bepalingen van de verhuurder, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model februari 2015.

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW-belaste ver­huur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW-b­elaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

BEREIKBAARHEID
Auto
Campus Offices ligt vlakbij diverse snelwegen. De Dalsteindreef geeft toegang tot diverse parkeermogelijkheden. De A2 richting Utrecht en ‘s-Hertogenbosch, de A9 richting Schiphol, Haarlem en Almere en de A10, ringweg Amsterdam.

Parkeren
Parkeerplaatsen alsmede fietsenstalling zijn aanwezig onder en naast Campus Offices. Aanvullend zijn er parkeermogelijkheden in Parking de Wisselwerking en in de parkeergarage van OurDomain. Dit is inclusief een beveiligde stalling voor motoren, fietsen, scooters en andere transportmiddelen.

Openbaar vervoer
Campus Offices ligt nog geen 5 minuten lopen van het station Diemen Zuid, dat met de trein directe verbindingen heeft met Schiphol/Den Haag en Lelystad/Hilversum. Ook vertrekt hiervandaan de metro 53, die Amsterdam Centraal verbindt met Amsterdam Zuid-Oost, en diverse bussen. Denk bijvoorbeeld aan:
Amsterdam Bijlmer Arena: in 9 minuten, elke 15 minuten
Amsterdam Amstel: in 10 minuten, elke 12 minuten
Schiphol: in 20 minuten, elke 15 minuten
Amsterdam Centraal: in 16 minuten, elke 12 minuten.

Fiets
Het gebied heeft uitstekende ontsluiting voor fietsers via een hoofdroute over het Reigerpad. Campus Offices ligt pal naast deze route. Afstanden met de fiets naar diverse hoofdverbindingen:
Station Diemen Zuid - 2 minuten
Station Duivendrecht - 6 minuten
Station Diemen - 9 minuten
Station Holendrecht - 17 minuten Station

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 120 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 145 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
319 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dalsteindreef 141

€ 120 /m²/jaar