Verrijn Stuartweg 1 L 1112 AW Diemen

€ 2.495 /mnd

Omschrijving

Aan de Verrijn Stuartweg in Diemen wordt momenteel het prachtige bedrijfsverzamelgebouw " Stock Amsterdam “ ontwikkeld. In totaal worden er 34 individuele instapklare units ontwikkeld, waarvan wij er één te huur aanbieden.

Door de architect is gekozen voor een robuuste – industriële uitstraling en een zeer hoogwaardig afwerkingsniveau. Zo is er onder andere gekozen voor hoge plafonds, riante glazen pui met harmonicadeuren en een vergaderruimte met uitzicht op het dakterras. Ideaal voor besprekingen of een leuke vrijdagmiddagborrel.

De aangeboden unit bestaat uit drie bouwlagen en het riante dakterras. In totaal heeft de unit een oppervlakte van circa. 215 m2 BVO en een dakterras van circa. 78 m2 BVO. Tevens zijn er twee privé parkeerplaatsen beschikbaar op het verharde buitenterrein. Eventuele extra parkeergelegenheid is in de direct omgeving ruimschoots aanwezig.

Door haar uitstraling en indeling is deze unit uitstekend geschikt voor onder andere dienstverlenende bedrijven, creatieve ondernemingen, showrooms en webshophouders. Door haar brede bestemming zijn er echter nog tal van andere mogelijkheden waar deze unit voor gebruikt kan worden. Als u graag wilt weten of uw activiteiten passen in deze unit dan kunt u altijd contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar. Wij helpen u graag.

Metrages (BVO)

Begane grond: circa 100 m2 BVO (inclusief sanitaire voorzieningen)

1e verdieping: circa 100 m2 BVO (inclusief sanitaire voorzieningen)

2e verdieping: circa 15 m2 BVO

Dakterras: circa 78 m2 BVO

Optioneel: 2 Bedrijfsunits

De mogelijkheid is in samenspraak met de eigenaar aanwezig om een doorgang te creëren met de achtergelegen bedrijfsunit. Op die manier ontstaat er een uni van circa 430 m2 BVO met twee dakterrassen van ieder 78 m2.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de huurvoorwaarden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over deze kantoorunit ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Verrijn Stuartweg 1 L in Diemen aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Opleveringsniveau

De unit zal casco worden opgeleverd onder andere voorzien van;

- Glazen pui;
- Verwarmings- en koelinstallatie;
- Close-in boiler;
- Geëgaliseerde vloer;
- Toiletvoorziening;
- Pantry;
- Stalen trap van begane grond naar de eerste verdieping;
- Vurenhouten trap van de eerste naar tweede verdieping.

Optioneel: Extra voorzieningen

In overleg kunnen aanvullende faciliteiten in het bouwproces meegenomen worden.

Ligging

Het bedrijventerrein Verrijn Stuart in Diemen is sterk in opkomst en heeft de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen. Vele kleine ondernemers hebben zich hier recentelijk gevestigd, waaronder ook veel leuke creatieve bedrijfjes. Hiermee transformeert het gebied in rap tempo van een conventioneel bedrijventerrein naar een aantrekkelijke vestigingslocatie met een grote variëteit aan bedrijvigheid.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid per eigen vervoer is goed. Op circa 5 autominuten afstand zijn de op- en afritten van de ringweg A10 gelegen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is tevens goed. Op een loopafstand van 7 minuten is Station Diemen Zuid gelegen. Daar stoppen de metro en buslijnen.

Huurcondities

Huurprijs 1e jaar € 2.495,- per maand excl. BTW (Huurprijzen overige jaren zijn op aanvraag beschikbaar)

Huurprijs parkeerplaats: € 100,- per maand per parkeerplaats excl. BTW.

Huurtermijn en opzegperiode: 5 jaar met een verlenging van nog eens 5 jaar, rekening houdend met een opzegtermijn van 12 maanden. Kortere of langere termijnen in overleg.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Aanvaarding: Medio november 2020.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig pand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over deze kantoorunit? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Verrijn Stuartweg 1 L in Diemen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons kantoor opnemen voor het inplannen van een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.495 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 2.695 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-11-2020

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Praktijkruimte en winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
586 m² (in units vanaf 293 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Verrijn Stuartweg 1 L

€ 2.495 /mnd