Wilhelminaplantsoen 3 1111 CJ Diemen

€ 900.000 k.k.

Omschrijving

Prachtig in het centrum van Diemen gelegen zelfstandig bedrijfs-/kantoorgebouw met twee parkeerplaatsen. Het voormalig bankgebouw is gelegen op een perceel van 328 m² eigen grond en ligt direct tegenover de ingang van Winkelcentrum Diemerplein, de markt en de bushalte en op loopafstand van het NS Station Diemen.

De verwachting is dat er een goede mogelijkheid is voor het toevoegen een of meer bouwlagen. Een eventueel vergunningtraject hiervoor dient koper zelf te initiëren.

KENMERKEN
- Mooie, centrale locatie in Diemen
- Huidig kantoorgebouw circa 239 m² BVO
- Pand wordt leeg opgeleverd
- Perceel 328 m² eigen grond
- Frontbreedte ca. 13 meter

LOCATIE
Mooie zichtlocatie in het centrum van Diemen met vele voorzieningen op loopafstand.

BEREIKBAARHEID
Uitstekend bereikbaar met de auto, vanaf de Ringweg A10, via afslag S113, de Hartveldseweg en de Arent Krijtsstraat.
Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer: 7 minuten lopen naar NS Station Diemen met verbindingen naar Amersfoort en Amsterdam Centraal. Recht tegenover het object is bushalte lijn 44 richting Amsterdam Bijlmer ArenA.

PARKEREN
Twee eigen parkeerplaatsen achter het object (middels een erfdienstbaarheid te bereiken). Verder volop parkeergelegenheid langs de openbare weg, onder andere langs het Wilhelminaplantsoen en aan de Kerckerinckweg achter het winkelcentrum.

INDELING
De indeling van het kantoorpand is als volgt: Kantoorruimte met diverse spreek- en werkkamers, kluis, pantry, toilet, berging en technische ruimten.

VRAAGPRIJS
€ 900.000,00 Kosten Koper

KADASTRAAL
Gemeente Diemen Sectie F 1988, groot 328 m².

EIGENDOMSSITUATIE
Eigen grond

ENERGIECERTIFICAAT
Energielabel kantoorruimte: E

BESTEMMING
Bestemmingsplan: Centrum
Status: onherroepelijk (vastgesteld 2013-06-27)
Bestemming: Gemengd-1, bestemd voor dienstverlening of maatschappelijke voorzieningen.
Het volledige bestemmingsplan is in te zien op eigenaar heeft een aanvraag ingediend om de publiekrechtelijke gebruiksmogelijkheden van het object te verruimen.

GEBRUIK
Het object wordt leeg, ontruimd en vrij van huur opgeleverd.

AANVAARDING
Aanvaarding in overleg.

VOORBEHOUD GUNNING EIGENAAR
Deze informatie is geheel vrijblijvend en vertrouwelijk en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt door FRIS Bedrijfsmakelaars geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins en de eventueel daaruit voortvloeiende gevolgen.

'AS IS'
Het object zal 'as is' worden verkocht, hetgeen inhoudt dat koper het object zal aanvaarden in de huidige fiscale, juridische, planologische, commerciële en feitelijke (waaronder begrepen: bouwkundige, technische, milieukundige) staat, inclusief alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen, verplichtingen, kosten en beperkingen en met alle bijbehorende rechten en vorderingen. Verkoper zal geen garanties geven behalve op de titel en bevoegdheid van verkoper tot verkoop en de juistheid van de door verkoper verstrekte en nog te verstrekken informatie. De Koper wordt in de gelegenheid gesteld om zelf onderzoek te (laten) verrichten naar de opgegeven informatie en de oppervlakte te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

FRIS Bedrijfsmakelaars treedt met betrekking tot dit object op voor verkoper. Wij adviseren u een deskundige in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Als u geen deskundige inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 900.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974

Oppervlakten

Oppervlakte
222 m²
Perceel
328 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
E 1,48

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wilhelminaplantsoen 3

€ 900.000 k.k.