Verrijn Stuartweg 1 F 1112 AW Diemen

€ 165 /m²/jaar

Omschrijving

Moderne kantoorunit beschikbaar in het prachtige bedrijfsverzamelgebouw "Stock Amsterdam" aan de Verrijn Stuartweg in Diemen.

Bij de realisatie van het bedrijfsverzamelgebouw “Stock Amsterdam” is door de architect gekozen voor een robuuste – industriële uitstraling en een zeer hoogwaardig afwerkingsniveau. Zo is er onder andere gekozen voor hoge plafonds, riante glazen pui met harmonicadeuren en een vergaderruimte met uitzicht op het dakterras. Ideaal voor besprekingen of een leuke vrijdagmiddagborrel.

Er zijn twee privé parkeerplaatsen beschikbaar op het verharde buitenterrein. Eventuele extra parkeergelegenheid is in de direct omgeving ruimschoots aanwezig.

Door haar uitstraling en indeling is deze unit uitstekend geschikt voor onder andere dienstverlenende bedrijven, creatieve ondernemingen, showrooms en webshophouders. Door haar brede bestemming zijn er echter nog tal van andere mogelijkheden waar deze unit voor gebruikt kan worden.

Ligging
Het bedrijventerrein Verrijn Stuart in Diemen is sterk in opkomst en heeft de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen. Vele kleine ondernemers hebben zich hier recentelijk gevestigd, waaronder ook veel leuke creatieve bedrijfjes. Hiermee transformeert het gebied in rap tempo van een conventioneel bedrijventerrein naar een aantrekkelijke vestigingslocatie met een grote variëteit aan bedrijvigheid.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per eigen vervoer is goed. Op circa 5 autominuten afstand zijn de op- en afritten van de ringweg A10 gelegen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is tevens goed. Op een loopafstand van 7 minuten is Station Diemen Zuid gelegen. Daar stoppen de metro en buslijnen.

Metrages (BVO)

Begane grond: circa 97 m2 BVO

1e verdieping: circa 97 m2 BVO

2e verdieping: circa 14 m2 BVO

Dakterras: circa 78 m2 BVO

Huurmogelijkheden
De voorkeur van de verhuurder gaat uit naar de verhuur van de eerste en tweede verdieping. In overleg is een huur van de begane grond ook bespreekbaar. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Opleveringsniveau
- Brandpreventiemiddelen
- Glazen pui
- Internet- en telefonieaansluiting
- Kabelgoten met meerdere datapunten
- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Te openen ramen
- PVC-vloer
- Stucwerkwanden
- Keukenblok
- Sanitaire voorzieningen
- LED - verlichting
- Vloerverwarming
- Warmtepomp

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 165,- per m2 per jaar excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Opzegtermijn: 3 maanden.

Servicekosten: In overleg

Aanvaarding: In overleg

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig pand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over deze kantoorunit? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Verrijn Stuartweg 1 F in Diemen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons kantoor opnemen voor het inplannen van een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 165 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte en praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
286 m² (in units vanaf 97 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Verrijn Stuartweg 1 F

€ 165 /m²/jaar