Stammerhove 1 1112 VA Diemen

€ 115 /m²/jaar

Omschrijving

Direct aan de afrit van A1 ligt dit solitaire bedrijfsgebouw op het bedrijventerrein Stammerdijk te Diemen. Het gebouw is goed indeelbaar en voorziet in moderne kantoorruimte en multifunctionele bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van een tweetal loadingdocks en een overkapping om droog te kunnen laden en lossen.

BEREIKBAARHEID
Aan de afslag Diemen aan Rijksweg A1. Per OV is de Stammerdijk te bereiken via station Duivendrecht en station Bijlmer. Diverse buslijnen stoppen direct voor de locatie, onder andere buslijn 66, 153, 155, 202 en 328.

OMGEVING Diemerbos
Op 5 minuten lopen van Stammerhove 1, zit het gezellige House of Birds. House of Bird in het Diemerbos is dé officiele brewpub van Bird Brewery. Na een succesvolle start als brouwerij hebben bierbrouwers Rik en Ralph de perfecte locatie voor een eigen horecazaak gevonden. Samen met horecapartner Teun creëren zij een plek waar natuur, bier en activiteiten op een enthousiaste manier bij elkaar komen. Gratis activiteiten voor jong en oud, verhuurbare ruimtes voor groepen en een inspirerende, natuurrijke omgeving.

DE KIJKHUT.
Voorin het proeflokaal hebben we een verhoogde ruimte met een prachtig uitzicht op het Diemerbos. Voel je een echte vogelaar en spot alles dat langs vliegt, óf trek je gewoon even terug met een van onze bijzondere bieren. Spot vanuit de kijkhut vogels als de havik en de ijsvogel, dus vergeet vooral je verrekijker niet.

HET BROUWLAB.
Het Brouwlab is een plek waar alles te leren valt over speciaalbier. Voel hier de pure ingrediënten van bier, proef testbatches of volg een leuke maar ook zeker een zeer leerzame brouwcursus. Ook te huren als ruimte voor inspiratiesessies, vergaderingen en meer.

HET PROEFLOKAAL
Het proeflokaal van House of Bird is de plek voor jong en oud om te genieten van heerlijke lokale producten en verrassende activiteiten in een natuurrijke omgeving. Dagelijks kan je hier genieten van lunch en diner, in het weekend serveren we zelfs een lekker ontbijt. Dus kom langs voor koffie met appelgebak maar geniet ook van de bijzondere speciaalbieren. Hier is iedereen op zijn plek.

VLOEROPPERVLAKTE
Ca. 7.509 m² kantoorruimte en multi functionele bedrijfsruimte V.V.O.

PARKEREN
Het object beschikt over 150 parkeerplaatsen waarvan 58 parkeerplaatsen op eigen terrein en 92 parkeerplaatsen op het naastgelegen terrein.

HUURPRIJS
€ 115,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

PARKEREN
€ 1.650,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

AANVAARDING
Nader te bepalen.

HUURTERMIJN
10 jaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 115 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
7.509 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Stammerhove 1

€ 115 /m²/jaar