• Verkocht / verhuurd onder voorbehoud

Verrijn Stuartweg 14 1112 AX Diemen

€ 275 /m²/jaar € 5.250.000 k.k.
Blikvanger Uniek, extreem duurzaam en ongeëvenaard mooi. Work Hard Play Hard!

Omschrijving

WORK HARD PLAY HARD IN OPTIMA FORMA !

Makelaars staan vaak bekend om het gebruik van superlatieven wanneer zij hun objecten in de markt willen aanprijzen. Bij BASED zijn wij wat nuchter van aard en proberen we altijd een zo objectief mogelijke omschrijving te geven om de verwachtingen van aspirant huurders of kopers zo goed en eerlijk mogelijk te managen. Dat voorkomt teleurstellingen. Uiteraard wel altijd met het nodige enthousiasme, dat mag natuurlijk niet ontbreken. Maar ook wij komen wel eens in de situatie dat dit enthousiasme behoorlijk met ons op de loop gaat en we de nodige moeite hebben om dit gevoel ook op papier goed over te brengen. En dat is nu zeker het geval. Want bent u voor uw organisatie op zoek naar een plek waar je op ongeëvenaarde wijze kunt werken, ontmoeten en ontspannen? Een plek waar het motto Work Hard Play Hard niet een min of meer door de organisatie opgelegde bedrijfsfilosofie is, maar het op een vanzelfsprekende wijze vanzelf onderdeel wordt van uw onderneming? Een plek waar een warm zakelijke uitstraling is verpakt in een duurzaam jasje dat bestaat uit de mooiste hoogwaardige materialen? Vergeef ons dan voor één keer het gebruik van al deze superlatieven en laat het een uitnodiging zijn om u mee te nemen om dit unieke bedrijfsgebouw aan de Verrijn Stuartweg 14 te Diemen zelf te beleven. Wij zijn ervan overtuigd dat het u niet zal teleurstellen!

DUURZAAM EN CONCESSIELOOS — HET GEBOUW……

Verrijn Stuartweg 14 betreft een vrijstaand en recentelijk compleet gerenoveerd gebouw op een ruim bemeten perceel eigen grond. Met de ligging volledig op de begane grond biedt het maximale efficiency en met de frisse lichtkleurige nieuwe gevel is het een ware eyecatcher in de omgeving.
Bij binnenkomst merk je het meteen. Dit gebouw is echt uniek, het ademt rust en sfeer, maar ook duurzaamheid en techniek. Het zal de gebruiker of bezoeker hier werkelijk aan niets ontbreken. De grote raampartijen over de gehele breedte van zowel de voor– als achtergevel en de diverse daklichten zorgen voor een zee aan licht. Het gebouw beschikt over ultramoderne installaties die zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en is voorzien van alle denkbare faciliteiten zoals een grote gezellige keuken annex kantine met diverse apparatuur, fraaie verlichting, mooie maatwerk kastenwanden van massief eiken, diverse vergaderruimten met akoestische plafondafwerking, luxe toiletgroepen en zelfs een aparte kolfruimte.

De fraai aangelegde tuin, voorzien van automatisch sproeisysteem, biedt met een groot terras en ligging aan het water ruimte voor ontspanning maar ook voor de lunch, kantoorborrel of een informeel team– of klantoverleg.
De 220 zonnepanelen, luchtwarmtepompinstallatie en uitstekende isolatie maakt het mogelijk om — uiteraard afhankelijk van het gebruik — energieneutraal te zijn en resulteert in een energielabel A +++++.

VLOEROPPERVLAK
Het vrijstaande gebouw heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 1.318 m² (gemeten conform NEN 2580) dat volledig op de begane grond is gelegen en biedt op eigen terrein ruimte voor 15 parkeerplaatsen.

Deelverhuur is mogelijk waarbij het gebouw wordt opgedeeld in twee units van respectievelijk 633 m² en 685 m², waarbij de entree / ontvangstruimte, sanitaire voorzieningen en keuken / kantine alsdan voor gemeenschappelijk gebruik zullen zijn. Onder foto's is een plattegrondtekening gevoegd met de verdeling in twee units.

LOCATIE
Bedrijventerrein Verrijn Stuart te Diemen is zeer strategisch gelegen met alle belangrijke uitvalswegen binnen handbereik. Het gebied is volop in ontwikkeling en heeft de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen, hetgeen heeft geresulteerd in een grote diversiteit aan gebruikers, variërend van (creatieve) bedrijvigheid tot zakelijke dienstverlening. In de omgeving zijn diverse aansprekende nieuwbouwontwikkelingen gerealiseerd, die het gebied een compleet andere uitstraling en dynamiek hebben gegeven. Bovendien ligt het gebied heel gunstig ten opzichte van de opkomende woonwijken Holland Park en Plantage de Sniep waar veel jongeren en jonge gezinnen wonen.

BEREIKBAARHEID
Verrijn Stuart is uitstekend bereikbaar vanaf meerdere belangrijke uitvalswegen (A1, A9 en ring A10). Het trein–/metrostation Diemen-Zuid en metrostation Verrijn Stuart zijn bovendien op loopafstand gelegen.

Kortom een zeer centrale locatie onder de rook van Amsterdam!

HUURPRIJS / KOOPSOM
Huurprijs kantoor-/bedrijfsruimte:
€ 275,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.
Huurprijs parkeerplaatsen:
€ 1.250,- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Koopsom inclusief parkeerplaatsen:
€ 5.250.000,- kosten koper.

SERVICEKOSTEN
Een voorschotbijdrage met jaarlijkse verrekening op basis van werkelijke kosten van € 20,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW ten behoeve van zaken zoals onder andere onderhoud, periodieke controle en keuring van de technische installaties, glasbewassing en tuinonderhoud.

Uitgangspunt is verder dat huurder zelf rechtstreekse contracten sluit voor de levering van onder andere water, elektra en internet.

VOORZIENINGEN
Het gebouw wordt opgeleverd voorzien van onder andere:

- Alarminstallatie met camerabeveiliging;
- Luchtwarmtepompinstallatie voor verwarmen en koelen. In afgesloten ruim-ten individueel regelbaar;
- Additionele airco-units is vergaderruimten;
- Zonwerende beglazing HR++;
- Diverse daklichten en koepels;
- Gevlinderde betonvloer voorzien van waterdichte coating;
- Diverse massief eiken inbouwkasten;
- Akoestische plafondafwerking in vergaderruimten;
- Luxe gescheiden toiletvoorzieningen met douches;
- Kolfruimte;
- Grote keuken met onder andere vaatwasser (2x), Quooker (2x), kookplaat (2x), oven, ijskast (3x) en vriezer;
- Fraai aangelegde tuin met sproei-installatie;
- 220 zonnepanelen op het dak;
- 4 laadpalen voor elektrische auto’s;
- DALI gestuurde verlichting (decoratieve en werkplekverlichting);
- Data– en elektrabekabeling aangelegd o.a. met diverse vloerpotten;
- Grijs watersysteem met reservoirs onder de parkeerplaatsen.

Overname en/of huur van (een gedeelte van) het aanwezige meubilair tegen een nader overeen te komen prijs behoort tot de mogelijkheden.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

AANVAARDING
In overleg, doch op korte termijn.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van btw, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet btw belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

HUUROPZEGTERMIJN
Tenminste 12 maanden tegen het einde van een lopende huurtermijn.

BETALINGEN
Huur en servicekosten btw per maand of kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSTELLING
Huurder dient een waarborgsom te voldoen of bankgarantie te stellen ter grootte van minimaal 3 maanden huur te vermeerderen met btw en servicekosten.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst model verhuurder e.e.a. gebaseerd op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel art. 7:230a BW volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in 2015 vastgesteld.

KOOPVOORWAARDEN

AANVAARDING
In overleg, doch op korte termijn

OVERDRACHTSBELASTING
De overdrachtsbelasting die over de koopsom verschuldigd is komt voor rekening van koper.

ZEKERHEIDSTELLING
Koper dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen ter grootte van 10 % van de overeengekomen koopsom uiterlijk binnen 10 dagen na ondertekening van de koopakte.

NOTARIS
Naar keuze van koper.

KOOPCONTRACT
Het koopcontract zal worden opgemaakt conform het model van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie, ring Amsterdam.

LEVERING EN AANVAARDING
De onroerende zaak wordt geleverd in de huidige bouwkundige, technische, milieukundige en juridische staat volgens het principe “as is where is” met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud van de laatste akte van levering.

GUNNING
Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht om het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze. Een overeenkomst komt stand indien overeen- stemming is bereikt over zowel de koopsom als de bijkomende voorwaarden middels een ondertekende koopovereenkomst.

DISCLAIMER
Dit document is gebaseerd op materiaal waarvan BASED REAL ESTATE B.V. van mening is dat het betrouwbaar moet worden geacht. Hoewel BASED REAL ESTATE B.V. bij de samenstelling hiervan de nodige zorgvuldigheid heeft betracht, kunnen feitelijke onjuistheden niet worden uitgesloten. BASED REAL B.V. sluit dan ook elke aansprakelijkheid uit die mogelijk voortvloeit uit het gebruik van de in dit document opgenomen informatie.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 5.250.000 kosten koper
Huurprijs
€ 275 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 20 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Verkocht of verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Na 2020

Oppervlakten

Oppervlakte
1.318 m² (in units vanaf 633 m²)
Perceel
2.807 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A+++++

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
30 parkeerplaatsen (15 overdekt, 15 niet-overdekt)
Parkeerkosten
Vanaf € 1.250,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Verrijn Stuartweg 14

€ 275 /m²/jaar € 5.250.000 k.k.