Oosterdijk 42 1746 CH Dirkshorn

€ 700.000 k.k.

Omschrijving

Een pand, een soort chateau, waar u echt even in uw arm geknepen moet worden als u er voor staat om te realiseren dat dit werkelijkheid is. Dit soort panden zou u zomaar tegen kunnen komen gedurende een rit tijdens een vakantie door de schilderachtige Franse landschappen. De gedachte welke dan doorgaans door uw hoofd schiet is dan; ‘als zo’n pand nou eens
in Nederland zou staan…” Helaas is het antwoord op die gedachte vaak teleurstellend. Dit soort objecten zijn namelijk buitengewoon, excentriek en zeldzaam. Eigenlijk een speld in de hooiberg. Na heel veel geduld en goed speurwerk komt die buitengewone speld sporadisch te voor schijn. Dat is nu! Het object heeft een perceeloppervlakte van 1.610 m² en een woonoppervlakte van wél 598 m². Het pand heeft een bedrijfsbestemming, waarbij een deel van het object werd gebruikt voor kantoorwerkzaamheden. Het pand beschikt over ca. 295 m² aan kantoorruimte en ca. 124 m² aan magazijnruimte. Een prachtig pand waar wonen en werken hand in hand kunnen gaan. Door een RO-deskundige hebben we een scan laten maken inzake de bestemmingsmogelijkheden. De resultaten van deze scan bieden veel mogelijkheden, u kunt dit rapport downloaden op onze website. Laat u zich bijvoorbeeld ook inspireren door de visualisaties, welke wij hebben laten maken van de kantoorvertrekken.

Bouwjaar: 1920
Woonoppervlakte: ca. 598 m²
- woonruimte: ca. 184 m²
- kantoorruimte: ca. 295 m²
- magazijnruimte: ca. 124 m²
Inhoud: ca. 2.227 m³
Perceeloppervlakte: 1.610 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 700.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Oppervlakten

Oppervlakte
419 m²
Perceel
1.610 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, verwarming en kamerindeling

Energie

Voorlopig energielabel
G

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oosterdijk 42

€ 700.000 k.k.