Roggestraat 3 6981 BJ Doesburg

€ 500 /mnd

Omschrijving

Op een unieke en historische locatie gelegen op de verdieping (boven de Sociëteit) in het hart van Doesburg bevinden zich een kantoorruimte alsmede een ruime overloop en een zeer karakteristieke uitstraling. De entree bevindt zich op de begane grond en is gezamenlijk met de Sociëteit. De kantoorruimte is ruim 27 m² (5,70m x 4,80m) groot en men deelt de algemene ruimten met een andere huurder.

LOCATIE
Doesburg, met circa 14.000 inwoners, ligt in de provincie Gelderland en is een kleine Hanzestad in de Achterhoek. De historische binnenstad, waar je in elk pand wel even binnen wilt kijken, heeft een gezellig plein met terrasjes waar het lijkt alsof je je in het buitenland waant. Er zijn verschillende festiviteiten die met name in het voorjaar en in de zomer plaatsvinden. De stad is erg geliefd en wordt jaarlijks door duizenden toeristen bezocht. De kantoorruimte ligt aan de rand van de stad, binnen de bebouwde kom, in een afwisselend landschap van weilanden en de uiterwaarden van de IJssel en de A12.

LIGGING
Doesburg is centraal gelegen in het land, in de directe omgeving treft u de A348, A50 en de A12. Apeldoorn, Arnhem en de Duitse grens zijn bereikbaar binnen 30 autominuten. Doesburg biedt een compleet pakket qua sport, zorg en onderwijs. Het sfeervolle historische stadscentrum beschikt ook over uitstekende winkelvoorzieningen.

INDELING
Middels een vaste trap vanuit de hal(ca. 15 m²) is de overloop bereikbaar. De overloop (ca. 20 m²) geeft toegang tot de kantoorruimte (ca. 27 m²).

BESTEMMING
Het geldende bestemmingsplan is Binnenstad Doesburg met enkelbestemming "Centrum - Aanloopgebied" met functieaanduiding specifieke vorm van centrum - horeca 2 en detailhandel.

Vraag ons naar de mogelijkheden!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 500 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1850

Oppervlakten

Oppervlakte
27 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Omgeving

De oude Stad binnen de gracht, Doesburg

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Roggestraat 3

€ 500 /mnd