Edisonstraat 84 7006 RE Doetinchem

€ 125 /m²/jaar

Omschrijving

De verhuurder van een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw aan de Edisonstraat 84 wil het huurders zo veel mogelijk naar hun zin maken en heeft in overleg met huurders reeds diverse gemeenschappelijke faciliteiten aangebracht. Wel je eigen zelfstandige unit echter met meerdere faciliteiten die gedeeld kunnen worden, zoals o.a. glasvezel dataverbinding, vrij beschikbare vergaderruimten en een loungeruimte met grote keuken, zithoek en mogelijkheid tot presentatieruimte/ seminars, ontmoetingen of gewoon even een kop koffie.

De kleinschaligheid draagt bij aan onderling contact tussen huurders waarbij een eigen identiteit gewaarborgd blijft. Verwijzing binnen het gebouw vindt plaats middels elektronische schermen en naamaanduiding bij de eigen unit. Voor het gebouw zal een zuil worden geplaatst met vermelding alle in het pand gevestigde bedrijven.

Het gebouw is geheel gerenoveerd/gemoderniseerd en heeft een hoog opleveringsniveau. Iedere kamer is voorzien van een eigen data-aansluiting (IP-adres), nieuw schilderwerk, nieuwe vloerbedekking, LED verlichting, zonwering en mechanische ventilatie met topkoeling. De ruimten zijn 24/7 toegankelijk en voorzien van sloten en centraal alarm. Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar alsmede een fietsberging.

Voor verhuur zijn diverse zelfstandige units beschikbaar, de kleinste vanaf ca. 20 m² met een all-Inclusive huurprijs vanaf € 350,= per maand. Dit is inclusief servicekosten, dataverbinding en medegebruik van de gemeenschappelijke voorzieningen zoals pantry/keuken, vergaderruimten en loungeruimte. Een flexibel huurtermijn is bespreekbaar. Tevens is tussentijdse uitbreiding of verplaatsing bespreekbaar. In samenspraak met verhuurder wordt zover mogelijk maatwerk geleverd.

Graag maken wij met u een geheel vrijblijvende afspraak op locatie waarbij wij het pand en concept kunnen toelichten. Dit zal niet veel tijd in beslag nemen en hopen u te verrassen met de mogelijkheden.

Tevens grotere units beschikbaar tot een metrage van 35 - 50 - 100 - 200 m2.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 125 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 350 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
28 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
45 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Edisonstraat 84

€ 125 /m²/jaar