Hulleweg 3-7 7004 GD Doetinchem

Prijs op aanvraag

Omschrijving

TE KOOP | Uniek herbestemmingsobject gelegen in een bosrijke omgeving op een perceel van ca. 20.772 m² aan de Hulleweg 3, 5, en 7 in Doetinchem.

Namens Vitens N.V. bieden wij het perceel aan de Hulleweg 3, 5 en 7 in Doetinchem aan. De locatie is al geruime tijd niet in gebruik ten behoeve van het drinkwaterproces en Vitens wenst deze locatie bij inschrijving te verkopen. Op het perceel staan een voormalig pompgebouw, transformatorhuis, bedrijfswoning en woonhuis met garage.

Locatie
Met de realisatie en ingebruikname van de nieuwe opjager van Vitens op productielocatie "De Pol" in Doetinchem, is het productiegebouw aan de Hulleweg 5 buiten gebruik gesteld en maakt deze geen onderdeel meer uit van de drinkwaterproductie.

Vitens zoekt een koper die het voormalige productiegebouw een duurzame herbestemming wil geven, die waarde toevoegt aan de locatie en het gebied en, waarbij de waardevolle onderdelen van het gemeentelijk monument worden gerespecteerd.

Bereikbaarheid
Gelegen in een bosrijke omgeving op enkele autominuten van de A18 welke in verbinding staat met de A12/A3 (Arnhem-Oberhausen).

Kadastrale gegevens
Gemeente: Ambt-Doetinchem
Sectie: L
Nummer: 1829 (gedeeltelijk) en 1823
Oppervlakte: circa 20.772 m² (exacte afmeting na kadastrale inmeting bekend)

Het pompgebouw, transformatorhuis en toegangspartij bij de ingang hebben de formele status van gemeentelijk monument.

Opleveringsniveau
Het perceel en de opstallen worden opgeleverd in de huidige fysieke en juridische staat. De bedrijfswoning wordt in verhuurde staat geleverd. De woning aan Hulleweg 3 heeft een reguliere woonbestemming en is anti-kraak bewoond en kan in overleg leeg opgeleverd worden. Het voormalig productiegebouw aan de Hulleweg 5 wordt verkocht samen met het voormalig trafohuisje en de (bedrijfs)woning aan de Hulleweg 7 in verhuurde staat. Optioneel kan worden ingeschreven op de woning aan de Hulleweg 3 (vrij van huur en gebruik) en/of een perceel landbouwgrond.

Verkoopproces
Dit perceel zal worden verkocht door middel van een inschrijving. De uiterste inschrijf/biedingsdatum is op 1 november 2021. Gunning vindt plaats op basis van prijs en plan.

Voorbehoud
Definitieve goedkeuring verkoper.

Uitgebreide verkoopinformatie en het biedingsformulier treft u aan in de dataroom. Bezichtiging is uitsluitend mogelijk NA aanmelding voor de kijkmiddag!

Voor toegang tot de digitale dataroom verzoeken wij u een e-mail te sturen naar REBO Bedrijfsmakelaars, met uw contactgegevens en het verzoek tot toegang tot de dataroom.

=========================================
Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als koper naar alle zaken die voor hem bij aankoop van belang zijn. Daarom is het voor koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934

Oppervlakten

Oppervlakte
20.772 m²
Perceel
20.772 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hulleweg 3-7

Prijs op aanvraag