Plein 1923 8 3941 ER Doorn

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

ALGEMEEN
Het object aan het Plein 1923 8 in Doorn betreft een object uit 1994 dat tot voor kort in gebruik is geweest als ING bankkantoor met baliefunctie. De totale vloeroppervlakte van het object bedraagt circa 494,2 m². Onder het object bevindt zich een ruime parkeerkelder met circa 9 parkeerplaatsen en een fietsenstalling. Het object staat op een ruim perceel eigen grond van circa 552 m². Het object is gelegen op een uitstekende zichtlocatie in de dorpskern van Doorn. Doorn heeft ruim 10.000 inwoners en is onderdeel van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Het dorp ligt op korte afstand van de snelweg A12 (Arnhem – Den Haag).

LOCATIE
Het object ligt in de dorpskern van Doorn. Deze dorpskern wordt gevormd door een mix van woningen en een uiteenlopende diversiteit aan voorzieningen, waaronder winkels, supermarkten en horecavoorzieningen

BEREIKBAARHEID

Per auto
Via de Amersfoortseweg (N227) is op- en afrit 12 “Maarn” van de snelweg A12 in circa 5 autominuten bereikbaar. Hiermee is een perfecte ontsluiting in de richtingen van Utrecht en Arnhem gewaarborgd.

Per OV
Vanaf de voor het object gelegen bushalte “Plein 1923” vertrekken er op frequente basis bussen in de richtingen van Amersfoort en Leusden.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 494,20 m².

begane grond Ca. 313,90
1e verdieping Ca. 180,30

Genoemde metrages betreffen VVO meters o.b.v. inschatting verkoper. De metrages zijn niet vastgesteld conform NEN2580. Hier kunnen zodoende geen rechten aan ontleend worden.

ENERGIELABEL
Energielabel B.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Doorn
Sectie: A
Grootte: 552 m²

PARKEREN
Aantal parkeerplaatsen bij object circa 9.

KOOPPRIJS
Er wordt niet gewerkt met een vraagprijs, partijen dienen een bieding te doen naar eigen inzicht.

BESTEMMING
Het object valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan Doorn Centrum, vastgesteld bij raadsbesluit op 10 november 2016, met als enkelbestemming Centrum en als dubbelbestemming Waarde – Archeologie 2.

De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn onder meer bestemd voor:
a.) wonen in een bovenwoning met dien verstande dat bestaand wonen op de begane grond wel is toegestaan;
b.) dienstverlening;
c.) detailhandel met dien verstande dat perifere detailhandel niet is toegestaan;
d.) horeca van categorie 1;
e.) kantoren tot maximaal 1.500 m² bruto vloeroppervlakte per kantoor;
f.) maatschappelijke voorzieningen;
g.) culturele en ontspanningsvoorzieningen;
h.) sportvoorzieningen;
(…)
met daarbij behorend:
i.) tuinen en erven, paden, parkeervoorzieningen, groenvoorzieningen en waterhuishoudkundige voorzieningen.
De voor 'Waarde - Archeologie 2' aangewezen gronden zijn, behalve voor de daar voorkomende bestemming(en), mede bestemd voor bescherming en veiligstelling van aanwezige of naar verwachting aanwezige archeologische waarden.

Volledigheidshalve verwijzen wij u voor het (volledige) vigerende bestemmingsplan naar

AANVAARDING
De levering kan spoedig plaatsvinden.

VERKOOPPROCES
Het object wordt verkocht middels een verkoop bij inschrijving. Uw onvoorwaardelijke bieding (een bedrag te vermeerderen met kosten koper) dient uiterlijk woensdag 16 juni 2021 om 12.00 uur door middel van het biedingsformulier, welke is opgenomen in de dataroom (onder 10. Biedingsformulier), in de Nederlandse taal te zijn ingediend en ontvangen.

DATAROOM
In de digitale dataroom zijn alle beschikbare rapportages opgenomen. Op verzoek kunt u toegang krijgen tot deze dataroom via een e-mail aan utrecht[AT]cushwake[.]com. Bij een verzoek dient u de volgende zaken mee te sturen:
- uittreksel Kamer van Koophandel (max. 1 jaar oud) inclusief een kopie legitimatiebewijs van de tekenbevoegde van deze entiteit indien kandidaat-koper een rechtspersoon/ vennootschap betreft;
- kopie legitimatiebewijs indien kandidaat-koper een natuurlijk persoon betreft.

ALGEMENE TRANSACTIEDOCUMENTEN
De in de dataroom opgenomen map ‘Algemene Transactiedocumenten’ vormt een onderdeel van de verkoop van het onderhavige object. De in deze map opgenomen documenten vormen de basis voor de verdere uitwerking van de definitieve transactiedocumenten. Een bieder wordt geacht kennis te hebben genomen van deze informatie en hiermee akkoord te gaan.

BEZICHTIGINGEN
Wij stellen u graag in de gelegenheid het object te bezichtigen. Hiertoe zijn twee centrale bezichtigingsmomenten ingepland op:
donderdag 20 mei 2021 tussen 13.00 uur en 15.00 uur;
donderdag 3 juni 2021 tussen 13.00 uur en 15.00 uur.

Indien u van één van deze twee bezichtigingsmomenten gebruik wenst te maken, verzoeken wij u een e-mail te sturen aan utrecht[AT]cushwake[.]com.

Per tijdsblok van 20 minuten zullen wij met een beperkt aantal personen bezichtigen. U ontvangt van ons een tijdstip waarop u het object kan bezichtigen. Zonder aanmelding en bevestiging met een tijdstip hiervan onzerzijds kunnen wij u helaas geen toegang tot het object verlenen. De bezichtigingen zullen conform de dan geldende RIVM richtlijnen plaatsvinden. Wij vragen u vriendelijk een mondkapje te dragen.

GUNNING
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

TOT SLOT
Geen rechten kunnen ontleend worden aan deze advertentie.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs nader overeen te komen
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 mei 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994

Oppervlakten

Oppervlakte
494 m²
Perceel
552 m² (in units vanaf 494 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
B 1,74

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Plein 1923 8

Prijs n.o.t.k.