Pieter Zeemanweg 47 3316 GZ Dordrecht

€ 90 /m²/jaar

Omschrijving

Algemeen:
Binnen het kantoorgebouw zijn diverse kantoorunits te huur vanaf circa 30 m² BVO tot circa 250 m² BVO verhuurbaar vloeroppervlak. Met regelmaat zijn er units beschikbaar.

Voor de verhuur worden diverse representatieve kantoorkamers aangeboden verdeeld over de begane grond en eerste verdieping van het vrijstaande kantoorgebouw. Er zijn diverse combinaties mogelijk waarbij een metrage tot circa 250 m² BVO kan worden gerealiseerd. In de huidige situatie zijn er diverse kantoorkamers verhuurd aan verschillende bedrijven waarbij de interactie tussen de huurders één van de sterke punten is. De huurders hebben toegang tot een algemene entree, gezamenlijke facilitaire voorzieningen en een pantry voorziening per verdieping.

Tevens hebben huurders de beschikking over een eigen brievenbus, airco unit en is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een algemene kantineruimte en vergaderruimte.

Afmetingen:
In het gebouw zijn kantoorkamers beschikbaar vanaf circa 30 m² BVO verhuurbaar vloeroppervlak. In overleg met de verhuurder kunnen grotere metrages worden aangeboden tot circa 250 m² BVO verhuurbaar vloeroppervlak.

Parkeren:
Op de eigen terrein zijn in totaal 30 parkeerplaatsen aanwezig. Per kantoorkamer zijn 2 parkeerplaatsen toegewezen.

Huurprijs:
Vanaf € 225,-- per maand, exclusief BTW, inclusief 2 parkeerplaatsen.

Opleveringsniveau:
- Eigen postvak bij de entree;
- representatieve entree met trappenhuis en vide;
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- vloeren voorzien van vloerbedekking;
- data en elektra voorzieningen;
- aanwezige scheidingswanden;
- mechanische ventilatie;
- verwarming d.m.v. cv-installatie in combinatie met radiatoren;
- 1 airconditioning splitunit per kantoorkamer;
- binnen zonwering;
- sanitaire voorzieningen per verdieping;
- pantry voorziening per verdieping;
- brandpreventiemiddelen;
- serverruimte.

Bouwjaar:
1986.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Dordtse Kil’ vastgesteld op 25 juni 2013 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘bedrijf’ en ‘waarde – Archeologie 3’ heeft. De voor ‘bedrijf’ aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven uit ten hoogste categorie 4.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. De voor ‘waarde – Archeologie 3’ aangewezen gronden zijn behalve voor de andere daar voorkomende bestemmingen, mede bestemd voor het behoud van en de bescherming van de ter plaatse aanwezige archeologische waarden.

Aanvaarding:
In overleg. Op korte termijn mogelijk.

Informatie gemeente:
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult deze regio een belangrijke economische functie.

Dordrecht is een prachtige stad met meer dan 900 rijksmonumenten, 700 gemeentelijke monumenten en een groot aantal beeldbepalende panden. Door de verscheidenheid aan locaties en het gevarieerde winkelaanbod is het zeer de moeite waard de stad te bezoeken. Van couleur locale in een historische omgeving tot moderne winkels met allure en alle bekende modemerken.

Locatie:
De kantoorruimte is gelegen op het bedrijventerrein 'Dordtse Kil II' te Dordrecht. Dit terrein biedt een diversiteit aan bedrijfsactiviteiten en bedrijfsgebouwen en heeft een verzorgde uitstraling. De locatie is goed bereikbaar van en naar rijksweg A16 met een aansluiting op rijksweg A15 via de Randweg N3.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 90 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986

Oppervlakten

Oppervlakte
1.250 m² (in units vanaf 30 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
30 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Pieter Zeemanweg 47

€ 90 /m²/jaar