Lavendelheide 21 9202 PD Drachten

€ 85 /m²/jaar

Omschrijving

WELKOM BIJ ADVERIUM
Het Adverium Drachten is een architectonisch en uniek bedrijfsverzamelgebouw, ontworpen en gebouwd met duurzaamheid als uitgangspunt. Het is dé plaats voor ondernemers die met hun producten en diensten mede invulling geven aan duurzaam werken, leven en leren.

Adverium biedt naast permanente huisvesting voor bedrijven ook werkoplossingen voor ZZP-ers en startende ondernemers.
Aan beide zijden bevindt zich een entree met doorgang naar het interne 'duurzaamheidsplein' dat de kern vormt. Er is tevens een bemande receptie waar gasten zich kunnen melden. Naast diverse kantoorunits en showrooms is er een Business Center met flexibele werkplekken, horeca, kinderopvang en zaalverhuur aanwezig. Op het centrale plein is er een mogelijkheid voor (duurzame) productpresentaties.

UITSTEKENDE LOCATIE
Adverium is gelegen aan het klaverblad Drachten, op een mooie zichtlocatie langs de snelweg A7 van Groningen naar Heerenveen. Het heeft een goede centrale ligging in Friesland met directe verbindingswegen naar Groningen, Assen, Heerenveen (A7), Leeuwarden (N31) en Oosterwolde (N381).

De bushalte bevindt zich op ca. 100 meter afstand en het geheel biedt een groot parkeerterrein met ruim 200 parkeerplaatsen waar u gratis kunt parkeren.

WERKEN IN ADVERIUM
Het Adverium biedt in totaal zo'n 9.500 m² aan kantoorruimte en showroom verdeeld over 3 verdiepingen. Verspreid in het gebouw zijn diverse ruimtes te huur vanaf 16 m². Bekijk de plattegronden voor de beschikbare kantoorruimtes.

Qua grootte van de kantoorruimte zijn er diverse mogelijkheden. Dit geldt tevens voor de wijze van oplevering, het inrichtingsniveau en de huurtermijn. Wij denken graag mee en bieden de beste oplossing in huisvesting.

Huurprijs kantoorruimte
Het huren van een kantoorruimte kan al vanaf € 85,- per m² per jaar, exclusief servicekosten en btw.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
In overleg kan de gewenste huurtermijn en verlengingstermijn worden vastgesteld.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

VERGADEREN IN ADVERIUM
Heb je een vergadering? Of ben je een aparte ruimte benodigd voor een presentatie, workshop of training? Dit is allemaal mogelijk binnen Adverium. Zo kun je per dagdeel een volledig ingerichte ruimte huren en in overleg gebruik maken van audiovisuele middelen, smartboards en geheel verzorgde catering.

LUNCHEN IN ADVERIUM
Een lunchafspraak? Dan kan gewoon binnenshuis! Aan het plein op de begane grond is een horeca-onderneming gevestigd. Hier kun je terecht voor ontbijt, een tussendoortje of lunch.

NIEUWSGIERIG?
Voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u terecht bij RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs. U kunt ons op werkdagen bereiken via telefoonnummer 0513 - 644 355 of stuur een e-mail naar nl.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 85 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
9.500 m² (in units vanaf 48 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen en liften

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lavendelheide 21

€ 85 /m²/jaar