Burgemeester Wuiteweg 12 9203 KK Drachten

€ 650.000 k.k.

Omschrijving

Het object bestaat uit drie bouwlagen: Begane grond, 1e verdieping en 2e verdieping; in het object bevindt zich de kluisruimte op de begane grond. Het totale vloeroppervlakte betreft circa 814 m² v.v.o. Achter het object zijn 4 parkeerplaatsen aanwezig welke tot het object behoren.

Het gebouw, gelegen op eigen grond, is tot voor kort in gebruik geweest als bankkantoor en is gelegen in het verlengde van de hoofdwinkelstraat in het centrum van Drachten. Naast de eigen parkeerplaatsen zijn in de omgeving diverse parkeermogelijkheden aanwezig. De omliggende bebouwing is divers en bestaat voornamelijk uit winkels met bovenwoningen, horeca, maatschappelijke functies en overige bedrijven.

Locatie
Drachten is de hoofdplaats van de Gemeente Smallingerland in Friesland tussen Heerenveen en Leeuwarden. In 2020 telde Drachten circa 45.000 inwoners. Drachten is een plaats met een ruim aanbod van voorzieningen.

Het object bevindt zich in het verlengde van de hoofdwinkelstraat van het centrum van Drachten. Het voorzieningenniveau is goed, op loopafstand zijn diverse winkels en diverse eetgelegenheden gelegen.

Bereikbaarheid
Per auto
De autobereikbaarheid is goed. Tegenover het object is een grote openbare parkeergarage gesitueerd. Binnen enkele minuten zijn de op- en afritten van de A7 richting Heerenveen en Groningen bereikbaar. Via de N31 is Leeuwarden goed te bereiken.

Per OV
Vanuit Drachten rijden er rechtstreeks bussen naar Assen, Oosterwolde, Groningen, Heerenveen en Leeuwarden.

Vloeroppervlakte
De totale vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 814 m².

Begane grond Ca. 336
1e verdieping Ca. 359
2e verdieping Ca. 118

Energielabel
D

Kadastrale gegevens
Gemeente: Drachten - Smallingerland
Sectie: C
Nummer: 8450-A
Appartementsindex: A1/A3
Grootte: 814 m²

Parkeren
Achter het object zijn 4 parkeerplaatsen aanwezig welke tot het object behoren.

Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt EUR 650.000,- kosten koper.

Bestemming
Het object valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan ‘Drachten, Centrum’, vastgesteld bij raadsbesluit op 6 september 2011 , met als Enkelbestemming ‘ Centrum’.

Gebruiksmogelijkheden
Het gebouw heeft ruime bestemmingsmogelijkheden. Wonen is tevens toegestaan, echter uitsluitend op de verdiepingen.

Volledigheidshalve verwijzen wij u voor het volledige vigerende bestemmingsplan naar

Aanvaarding
De levering kan spoedig plaatsvinden. Het object wordt opgeleverd in de huidige staat (as is) en met de huidige publiekrechtelijke en privaatrechtelijke bestemming.

Verkoopproces
Het object wordt verkocht middels een onderhandse verkoop.

Na ontvangst van uw bieding ontvangt u een bevestiging van ontvangst. Ten aanzien van een bieding geldt voorts dat deze uitsluitend in behandeling wordt genomen indien: deze is omschreven in een concreet bedrag in EUR, niet afhankelijk gesteld van eventuele andere bedragen en/of biedingen; is vermeld exclusief (notariële en overige) kosten en overdrachtsbelasting;
niet is uitgebracht op basis van “acte de command”/”voor zich of nader te noemen meester”.

Uw bieding (een bedrag te vermeerderen met kosten koper) dient u door middel van het biedingsformulier, welke is opgenomen in de dataroom (Biedingsformulier), in de Nederlandse taal in te dienen.

Indien en voor zover (uitsluitend) naar het oordeel van ABN AMRO Bank N.V. door haar ontvangen biedingen gelijk of vergelijkbaar zijn, behoudt zij zich het recht voor om daaropvolgend nog een verzoek te doen uitgaan naar betrokken bieders om een uiterst finaal bod te doen, waarna ABN AMRO Bank N.V. beoogt tot toewijzing over te gaan. In algemene zin beoogt ABN AMRO Bank N.V. terughoudend met dit recht om te gaan.

Dataroom
In de digitale dataroom zijn alle beschikbare rapportages opgenomen. Op verzoek kunt u toegang krijgen tot deze dataroom via een e-mail aan joyce[.]goedemans[AT]cushwake[.]com. Bij een verzoek dient u de volgende zaken mee te sturen:
- uittreksel Kamer van Koophandel (max. 1 jaar oud) inclusief een kopie legitimatiebewijs van de tekenbevoegde van deze entiteit indien kandidaat-koper een rechtspersoon/ vennootschap betreft;
- kopie legitimatiebewijs indien kandidaat-koper een natuurlijk persoon betreft.

Algemene transactiedocumenten
De in de dataroom opgenomen map omtrent het onderhavige object en de map ‘algemene transactiedocumenten’ vormen een onderdeel van de verkoop van het onderhavige object, deze documenten vormen de basis voor de verdere uitwerking van de definitieve transactiedocumenten. Een bieder wordt geacht kennis te hebben genomen van deze informatie en hiermee akkoord te gaan.

Gunning
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Bezichtigingen
Wij stellen u graag in de gelegenheid het object te bezichtigen. Hiertoe zijn twee centrale bezichtigingsmomenten ingepland op:

Maandag 21 juni 2021, 13:00 – 15:00 uur
Donderdag 8 juli 2021, 10:00 – 12:00 uur

Bezichtigingen zijn alleen mogelijk op de bovenstaande weergegeven kijkdagen. Zonder aanmelding en onze schriftelijke bevestiging met een exact tijdstip kunnen wij u helaas geen toegang tot het object verlenen. Indien u van één van deze twee bezichtigingsmomenten gebruik wenst te maken, verzoeken wij u een e-mail te sturen aan joyce[.]goedemans[AT]cushwake[.]com.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 650.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
9 juni 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
814 m²
Perceel
814 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
D

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Burgemeester Wuiteweg 12

€ 650.000 k.k.