Princenhof Park 8 3972 NG Driebergen-Rijsenburg

€ 170 /m²/jaar

Omschrijving

Nog slechts één kantoorunit op de 1e verdieping beschikbaar op deze toplocatie in Driebergen. Het kantoorpand Princenhof Park 7 tot en met 22 is de afgelopen periode volledig gemoderniseerd. De kantoorunit zal in de huidige staat worden opgeleverd. Met name voor bedrijven actief in het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor landelijk opererende partijen die opzoek zijn naar een extra vestiging in het midden van het land met een uitstekende bereikbaarheid biedt deze kantoorunit veel mogelijkheden.

Het kantoorpand is namelijk gelegen aan het onlangs opnieuw ingerichte stationsgebied. Het busstation ligt direct voor de deur en het NS – Station bevindt zich op slechts twee minuten loopafstand. Het nieuwe station en de aansluitende infrastructuur zijn goed ingepast in de bijzondere omgeving van de Stichtse Lustwarande. Het treinverkeer heeft met vier sporen de capaciteit en de flexibiliteit die nodig is voor de toekomst.

De N225 (de Hoofdstraat) kruist het spoor met een tunnel en het ruim opgezette busstation heeft voldoende ruimte voor alle bussen en veilige looproutes. Direct aan dit prachtige station en slechts enkele minuten van de snelweg A12 ligt kantoorpand Princenhof Park.

Metrage

Beschikbare kantoorunit: circa. 207 m2 VVO

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over deze kantoorunit ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Princenhof Park 8 in Driebergen - Rijsbergen aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Het kantoorpand beschikt over een zelfstandig parkeerterrein met slagbomen en camerabeveiliging. In samenspraak met de verhuurder zijn hier privé plaatsen te huur.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn kantoren toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De kantoorunit wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief onder andere;
• Representatie entree;
• Ontvangsthal met tegel vloer;
• Bewegwijzersysteem;
• WIFI videofooninstallatie;
• Brandmeld- / ontruimingsinstallatie;
• Energiezuinig klimaatsysteem, door middel van individuele inductie units en convectoren kan per ruimte worden verwarmd en gekoeld;
• Dubbele beglazing met aan de zonzijde zonwering;
• Nieuw systeemplafond;
• Nieuwe energiezuinige LED verlichting, uitgerust met aanwezigheidsschakeling met daglichtregeling;
• Wandkabelgoten voorzien van wandcontactdozen, de databekabeling dient door huurder zelf te verzorgen;
• Modern sanitaire units;
• Scheidingswanden;
• Bestaande pantry.

Huurcondities

Huurprijs € 170,- per m2 per jaar exclusief BTW.
Voorschot servicekosten € 30,- per m2 per jaar excl. BTW.
Huurprijs Parkeerplaats: € 430,- per plaats per jaar exclusief BTW.
Betaling: Per kwartaal vooruit te voldoen.
Kosten energie: Het elektraverbruik in het gehuurde wordt middels een tussenmeter afgerekend. De overige energiekosten zijn inbegrepen in de servicekosten.
BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.
Aanvaarding: In overleg.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over deze kantoorunit? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Princenhof Park 8 in Driebergen - Rijsbergen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van de kantoorunit inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 170 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 30 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988

Oppervlakten

Oppervlakte
207 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark en stationslocatie

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
1 niet-overdekte parkeerplaats
Parkeerkosten
Vanaf € 430,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Omgeving

Drift-Sportlaan en Bornia, Driebergen-Rijsenburg

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Princenhof Park 8

€ 170 /m²/jaar