Hoofdstraat 250 3972 LK Driebergen-Rijsenburg

€ 1.250 /mnd

Omschrijving

Het koetshuis is gelegen op een ruim perceel grond en kenmerkt zich onder andere door haar rustgevende ambiance en rijke historie. De staat van onderhoud is zowel binnen als buiten zeer goed en biedt de huurder hedendaags comfort. Het centrum van Driebergen is op enkele minuten afstand gelegen. Deze locatie is een beleving voor uw werknemers en relaties.

Ligging:
Het koetshuis is gelegen op een aantrekkelijke locatie aan de Hoofdstraat te Driebergen, de belangrijkste doorgaande weg in deze plaats. De Hoofdstraat maakt deel uit van de Stichtse Lustwarande, hetgeen blijkt uit een aantal nog aanwezige oude villa’s langs deze straat. Inmiddels is ook een flink aantal oude villa's verdwenen en vervangen door moderne gebouwen, waaronder kantoren en woningen. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een wisselende bebouwing met veelal vrijstaande panden, welke worden gebruikt als woning of kantoor.

Bereikbaarheid:
De locatie is uitstekend bereikbaar via de A12, afslag Driebergen/Zeist. Met het openbaar vervoer is Driebergen uitstekend te bereiken middels diverse trein- en busverbindingen. De bushalte is gelegen op loopafstand. Het centrum van Driebergen is op enkele loop minuten afstand gelegen.

Beschikbaarheid:
Voor de verhuur zijn op dit moment de volgende kantoorunits beschikbaar:

Verdieping - unit - metrage - huurprijs
1e verdieping - 0.03 - circa 93 m² - € 1.250,- per maand
1e verdieping - 0.08 - circa 46 m² - verhuurd o.v.b.

De genoemde metrages zijn inclusief omslag algemene ruimte, de genoemde huurprijzen zijn exclusief servicekosten en BTW.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd, inclusief de navolgende voorzieningen:

- ruime representatieve entree (gedeeld);
- aanwezige vloerbedekking;
- pantry verdieping (gedeeld);
- sanitaire voorziening per verdieping (gedeeld);
- opbouwspots;
- kabelgoten voorzien van data, telefonie en elektrabekabeling;
- verwarming middels aanwezige radiatoren.

Servicekosten:
Huurder is een voorschot bedrag aan servicekosten verschuldigd zijnde € 45,- per m² per jaar exclusief BTW inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:

- gas, water en elektra verbruik;
- buitenonderhoud;
- schoonmaak algemene ruimtes.

Parkeergelegenheid:
Er bevinden zich parkeerplaatsen direct voor het koetshuis, tegen een betaling van € 350,- per parkeerplaats per jaar exclusief BTW zijn deze beschikbaar.

Bestemmingsplan:
Het koetshuis op de Hoofdstraat 250 zullen door of vanwege huurder uitsluitend worden bestemd om te worden gebruikt als kantoorruimte ten behoeve van bureauwerkzaamheden.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met de kosten voor parkeren, de servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria
welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het gebouw is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning:
De verhuurder / eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.250 per maand
Servicekosten
€ 45 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967

Oppervlakten

Oppervlakte
139 m² (in units vanaf 46 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied

Omgeving

De Horst en De Akker, Driebergen-Rijsenburg

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoofdstraat 250

€ 1.250 /mnd