De Horst 1 3971 KR Driebergen-Rijsenburg

€ 165 /m²/jaar

Omschrijving

Het kantoorpand is gelegen op een unieke plek tussen het groen, op Landgoed De Horst!

Uw kantoor op een unieke plek, midden tussen het groen? Het kan allemaal op Landgoed De Horst in Driebergen-Rijsenburg. Hier is in gebouw Vossesteijn - welke een totale vloeroppervlakte van 727 m² vvo heeft - 149 m² vvo kantoorruimte beschikbaar op de eerste verdieping. Dit gebouw maakt onderdeel uit van de maar liefst 13 gebouwen die het landgoed rijk is! Naast een historische landhuis, het koetshuis en de orangerie bevinden zich hier ook een theater en circa 113 hotelkamers. Dit zorgt ervoor dat het landgoed een diversiteit aan mogelijkheden herbergt. Het wordt nu vooral gebruikt voor diverse bijeenkomsten als evenementen, vergaderingen en trainingen, maar ook meerdaagse congressen en conferenties. De huurder van de kantoorruimte in gebouw Vossesteijn mag ook (tegen betaling) gebruik maken van de diverse voorzieningen op het landgoed, zoals de ontvangstruimten en vergaderruimten!

Landgoed de Horst maakt onderdeel uit van de Utrechtse Lustwarande, een lange reeks van meer dan honderd buitenplaatsen en landgoederen langs de zuidwestelijke rand van de Utrechtse Heuvelrug, van De Bilt tot aan Rhenen. Aan de rand van Driebergen ligt Landgoed De Horst, een schitterende groene locatie omringd door bos en park. Dit inspirerende landgoed heeft een perceeloppervlakte van maar liefst ruim 23 hectare, waarvan 14 hectare bestaat uit bos. Het betreft een verzorgd, goed onderhouden landgoed met een bijzondere allure! Het landgoed kent een rijke historie die terug gaat tot 1835. Een rentenier uit Zeist kocht een oude boerderij met het omliggend land. Op deze plek liet hij een langgerekt herenhuis bouwen, wat nadien verschillende keren van eigenaar wisselde.

Het landgoed is goed bereikbaar via de nabijgelegen A12 en A28 en de N225/N227 en op het royale terrein diverse ruime parkeerterreinen aanwezig. Verder is NS-Station Driebergen-Zeist op circa 5 autominuten afstand gelegen met een goede verbinding naar onder andere NS-Station Utrecht-Centraal.

Wilt u meer weten over dit geweldige pand?
Neem dan contact met ons op. Wij bieden u graag een vrijblijvende rondleiding aan op deze locatie. Zo kunt u direct beoordelen of uw bedrijf zich kan huisvesten op een nieuwe plek!

Indeling en voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat, onder meer voorzien van:
• entree met nette ontvangstruimte;
• (ingebouwde) verlichtingsarmaturen;
• systeemplafond;
• kamerindeling;
• te openen ramen;
• pantry;
• sanitaire voorzieningen;
• verwarming;
• kabelgoten;
• glasvezel;
• alarminstallatie;
• meubilair in overleg.

Vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt 149 m² vvo gelegen op de eerste verdieping van gebouw Vossesteijn (De Horst 7).

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Huurprijs
€ 165,00 per m² per jaar, exclusief servicekosten en btw.

Btw
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Voor het eerst op 1 januari 2023.

Servicekosten
€ 39,50 per m² per jaar, exclusief btw.

Betaling
Huurpenningen, servicekosten en btw per kwartaal vooruit.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief btw.

Aanvaarding
Per direct.

Huurtermijn
5 jaar met aansluitend verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
6 maanden.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Plattegronden
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 165 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 40 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
149 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Omgeving

De Horst en De Akker, Driebergen-Rijsenburg

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.