Hooistraat 32 6651 AD Druten

€ 628 /mnd

Omschrijving

In kantorenverzamelgebouw 'De Raadt' gelegen in het centrum van Druten, bieden wij op de 2e verdieping 2 fraaie hoogwaardige vrij-indeelbare kantoorunits aan van respectievelijk 55 m2 en 64 m2. Het grote voordeel van het verzamelgebouw is, dat er altijd bezetting is en er gezamenlijk kan worden gepauzeerd of geluncht. Daarnaast biedt het voordelen met betrekking tot eventuele onderlinge samenwerkingen en synergie. Zakelijke dienstverlening in de financiële sector heeft in dit complex de voorkeur. Enkele gerenommeerde bedrijven zoals: Keystone accountants, PK en Partners, Incentive-advies, Landveste B.V. en PNO-Pactum huren al sinds lange tijd kantoorruimte in dit kantorencomplex aan de Hooistraat 32 te Druten.

De kantoorruimtes zijn gelegen op de 2e verdieping en zijn voorzien van alle mogelijke aansluitingen. Unit 2.07/2.08 heeft tevens de beschikking over een wachtruimte op de hal voor het kantoor. De kantoren hebben beide goede lichtinval en zijn compleet voorzien van het centrale airco en ventilatiesysteem. Het gebruik van de toiletten, pantry en receptie is inclusief met daarnaast de mogelijkheid voor internetaansluiting met eigen IP adres (€ 50,- per maand), een kantineopslag voor onbeperkt gebruik van koffie (€ 5,- per maand) en de mogelijkheid voor deelname aan de collectieve schoonmaakservice.

Het complex is gelegen in het centrum van Druten, waardoor goed bereikbaar en centraal gelegen. Op het buitenterrein bevindt zich de openbare parkeerplaats, waar zowel uzelf en/of de werknemers als bezoekers ruimte hebben om de (elektrische) auto te parkeren.

Heeft een van deze ruimtes uw interesse getoond, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een rondleiding, zodat u een goede indruk kan krijgen van deze fraaie kantoorlocatie.

Huurprijzen: unit 2.02 (circa 64 m2) € 641,67 / maand inclusief servicekosten; unit 2.07/2.08 (circa 55 m2, exclusief wachtruimte) € 628,93 / maand inclusief servicekosten;
Beschikbaarheid: per direct;
Sector: financiële dienstverlening;
Huurperiode 5 + 5 jaren.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 628 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Flexplek (kantoor)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979

Oppervlakten

Oppervlakte
119 m² (in units vanaf 55 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
A 0,87

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Bank op 500 m tot 1000 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hooistraat 32

€ 628 /mnd