Kattenburg 33 6651 AL Druten

Prijs op aanvraag

Omschrijving

In het hart van Druten staat dit magnifieke herenhuis. Bruikbaar als kantoor, winkel of horeca-2, maar ook ideaal als woon-/werkpand. Het bestemmingsplan en de indeling geeft vele gebruiksmogelijkheden, waaronder de mogelijkheid voor een (extra) bijgebouw. Pontificaal aan de marktzijde, staat het statige voorhuis. Als u wat opzij loopt, ziet u pas de volle omvang van dit bijzondere aanbod met een compleet achterhuis, verbonden met het voorhuis. Meerdere notarissen hadden vanaf halverwege de negentiende eeuw hier hun domicilie en ook de burgemeester resideerde op deze unieke plek.

De locatie is prachtig centraal, de uitstraling fantastisch en het leef-/werkgenot geweldig. Duidelijk mag zijn dat wonen en werken hier op het allerhoogste niveau plaats kan vinden. Met tal van klassieke kamers heeft u alle ruimte om wonen, hobby en werk te combineren. En in de parkachtige tuin vindt u volop rust en privacy. Bovendien biedt dit herenhuis dankzij een centrum-bestemming diverse mogelijkheden om te ondernemen; Zeer geschikt voor wonen met kantoor-/praktijk aan huis, detailhandel, dienstverlening, horeca-2 (o.a. lunchroom) of een maatschappelijke bestemming. Of uiteraard een combinatie hiervan. Tevens biedt het bestemmingsplan wijzigingsbevoegdheid met mogelijkheid voor een bijgebouw (waarbij een extra woonhuis bespreekbaar is). De makelaar kan u daar alles over vertellen.

Voorhuis en achterhuis
Maar liefst vijf riante kamers telt de begane grond van dit herenhuis, welke in te delen zijn als werk-/ontvangst of als woonkamer. Elke kamer met eigen details, prachtige vloeren (parket en marmer), plafonds met ornamenten, fraaie schouwen en openslaande deuren naar zijtuin en achtertuin. De entree met vestibule geeft toegang tot de voorkamers, met zicht naar de H.H. Ewaldenkerk. De kamer aan de achterzijde van de woning, met prachtige zandstenen schouw en met dubbele openslaande deuren, is gericht op de tuin en het terras met zwembad daarachter. Op het grensvlak tussen voor- en achterhuis ziet u de sfeervolle woonkeuken met fraaie schouw, eveneens met openslaande deuren naar de tuin. Onder de woning een fraaie kelder met estrikkenvloer.

Op de verdieping van het voorhuis heeft u de beschikking over drie royale (slaap)kamers en de tweede badkamer. Zowel het voorhuis als het achterhuis hebben een zolderruimte waar extra kamers mogelijk zijn. Zo meet de huidige zolderruimte van het achterhuis ruim 130m² beloopbaar oppervlak, dat nog naar wens ingedeeld kan worden.

Grote parkachtige ommuurd perceel
Het sierhekwerk aan de voorzijde, zorgt voor toegang naar de hoofdentree. Daarnaast een elektrische toegangspoort naar de ‘binnenplaats’ met daarachter een tuinhuis en carport voor drie auto’s. Veel ruimte naast de woning wordt gecombineerd met een diepe achtertuin en, grenzend aan het herenhuis, een groot terras met veranda en zwembad. De riante parkachtige tuin is grotendeels ommuurd. De grootte van de kavel, in combinatie met een wijzigingsbevoegdheid, biedt mogelijkheden om in de tuin een extra woning te bouwen. Ook dit kunt u het beste met de makelaar doorspreken.

Zeker centraal
Druten ligt ten noorden van de Maas en Waalweg die het gelijknamige gebied doorkruist. Ten noorden ligt rivier de Waal. Ideaal is de goede verbinding met zowel de auto als een directe busverbinding naar universiteitsstad Nijmegen. Druten ligt centraal want ook Den Bosch (49 km), Utrecht (69 km) en Arnhem (35 km) liggen op ruim een half uur tot drie kwartier rijden van Druten.

Brede mogelijkheden
Door de brede bestemming die de Kattenburg 33 kent, is deze plek niet alleen geschikt voor bewoning of kantoor-aan-huis. Dankzij de 'centrumbestemming' is deze locatie ook geschikt voor detailhandel, dienstverlening, horeca-2 (o.a. lunchroom) of een maatschappelijke bestemming. Tevens biedt een wijzigingsbevoegdheid de mogelijkheid voor een bijgebouw (waarbij wonen bespreekbaar is). De makelaar kan hier meer over vertellen.

Het pand meet in totaal circa 2823 m³ inhoud, wat een indicatie geeft van de ruimtemogelijkheden. Thans ingemeten volgens NEN2580(wonen) met circa 310 m² (woon)oppervlak op de begane grond en 128 m² op de verdieping, daarnaast nog circa 240 m² overige ruimte.

Download het magazine met foto's, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!
LET OP! Dit object wordt in één geheel aangeboden, eventueel aangegeven deel-metrages zijn slechts ter indicatie bedoeld om de mogelijkheden aan te geven.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Zorginstelling en winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1849

Oppervlakten

Oppervlakte
310 m² (in units vanaf 119 m²)
Perceel
2.760 m² (in units vanaf 119 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Voorlopig energielabel
G

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kattenburg 33

Prijs op aanvraag