Brink 46 7991 CJ Dwingeloo

€ 950 /mnd

Omschrijving

Brink 46, Dwingeloo:

Winkel-, praktijk-, kantoorruimte gelegen in het prachtige karakteristieke centrum van Dwingeloo.

Dwingeloo is een dorp gelegen in de gemeente Westerveld in de provincie Drenthe ten telt ca. 2.500 inwoners. Dwingeloo werd in september 2011 uitgeroepen tot “groenste” dorp van Europa.

Dit pand is gelegen pal naast de Albert Heijn aan de bruisende Brink van Dwingeloo. In de directe omgeving bevinden zich uiteenlopende winkels en horecavoorzieningen. Dit deel van het dorp betreft een beschermd dorpsgezicht hetgeen het authentieke karakter van de omgeving onderschrijft.

Het dorp trekt in de zomer veel toeristen en dagjesmensen. Ten zuiden van het dorp ligt het Nationaal Park Dwingelderveld, een groot bos- en heidegebied waar nog een schaapskudde aanwezig is. Hier bevindt zich ook een grote radiotelescoop. Meer gericht op het toerisme zijn bij dit gebied ook het bosbad en een aantal campings gevestigd. In de omgeving bevinden zich verschillende havezaten (burchten).

Indeling en oppervlakte:
Commerciële ruimte gelegen op de begane grond en eerste etage ter grootte van in totaal ca. 150 m² b.v.o. als volgt verdeeld:
• begane grond ca. 70 m²;
• eerste etage ca. 80 m².

*de opgegeven metrages zijn indicatief. Hieraan kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Er zal nimmer sprake zijn van enige verrekening(en) achteraf.

Opleveringsniveau:
Het object staat momenteel leeg en bevindt zich in min of meer casco staat. Er zijn beperkte en verouderde voorzieningen aanwezig. Een vaste trap ontsluit de eerste etage. De huurprijs is gebaseerd op het huidige opleveringsniveau.

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving en op de openbare weg.

Bestemming:
De locatie valt onder het bestemmingsplan “Centrum”.

Op de plankaart is aangegeven dat de locatie bestemd is voor:
detailhandel;
dienstverlenende bedrijven en instellingen;
kantoren;
maatschappelijke voorzieningen;

Gezien de locatie en het bestemmingsplan kan het object uitstekend worden aangewend voor het gebruik als kantoor- / praktijkruimte voor de invulling van bijvoorbeeld een zakelijke dienstverlener zoals een administratiekantoor, uitzendbureau of een maatschappelijke invulling zoals een fysiotherapeut, chiropractor, etc.

Een huurder of koper is er te allen tijde zelf verantwoordelijk voor dat het door haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie hierover is te verkrijgen bij de gemeente Westerveld aan het Raadhuisplein 1 te Diever. Tel: 14 0521 en / of op

Indien u twijfelt of het door u voorgenomen gebruik is toegestaan verwijzen wij u naar de gemeente. Uiteraard zijn wij bereid om samen met u de mogelijkheden te bekijken.

Huurprijs:
€ 950,- per maand, te vermeerderen met BTW.
De huur en BTW dienen per maand bij vooruitbetaling te worden voldaan.

Aanvaarding:
Nader overeen te komen.

Huur- / verlengingstermijn:
5 (vijf) jaar met aansluitende verlengingstermijnen van telkens 5 (vijf) jaar.

Opzegtermijn:
Minimaal 12 (twaalf) maanden voor het einde van een huurperiode.

Servicekosten:
Niet van toepassing. De huurder dient zelf zorg te dragen voor de aansluitingen van nutsvoorzieningen en voor het dagelijkse onderhoud van het gehuurde, behoudens het onderhoud betreffende de instandhouding van de onroerende zaak. De huurder draagt er zorg voor dat vanaf de huuringangsdatum of het eerder betrekken van het gehuurde, de tenaamstelling van de contracten met de nutsbedrijven ten name komt van de huurder. Gemeentelijke gebruikersbelastingen en heffingen zijn voor rekening van de huurder.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI- Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 3 (drie) maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

Overige condities:
Huurovereenkomst gebaseerd op het ROZ-model februari 2015. Van toepassing zijn de Algemene Bepalingen Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken op 30 januari 2015 vastgesteld en op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te ’s-Gravenhage en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20, aangevuld en aangepast met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen en (object specifieke) afwijkingen en/of bepalingen welke specifiek door verhuurder opgenomen worden.

#Meer informatie:
Wilt u meer informatie of een bezichtiging inplannen? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

*Deze en overige informatie geldt onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door de verhuurder en/of door de eigenaar. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 950 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996

Oppervlakten

Oppervlakte
150 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Brink 46

€ 950 /mnd