Elte Martens Beimastrjitte 11 a 9261 VG Eastermar

€ 325.000 k.k.

Omschrijving

De ‘Oarsprong’ in Eastermar is te koop!

Dit markante gebouw zal per inschrijving worden verkocht.

Een zeer royaal pand van ca. 400 m² (incl. souterrain) met vele mogelijkheden en kansen. De huidige bestemming is ‘Centrum’.

Binnen het bestemmingsplan Centrum is er heel veel mogelijk, bijvoorbeeld Wonen, combinatie Wonen en Werken, Detailhandel, Bedrijven categorie 1 & 2, Dienstverlenende bedrijven etc..

Het geheel is gelegen op een kavel van 346 m² eigen grond op fraaie locatie aan het sfeervolle centrumpleintje van Eastermar. Voor het pand is parkeergelegenheid op eigen grond doch deze ruimte is ook eenvoudig in te richten als tuin. Alle dorpsvoorzieningen vind je hier op loopafstand.

De huidige eigenaar gebruikt het pand als kantoorruimte. Het pand is degelijk gebouwd, altijd goed onderhouden en geschikt om te verbouwen c.q. herbestemmen.

Het sfeervolle watersportdorp Eastermar heeft verbazend veel winkels & bedrijvigheid voor een dorp op deze schaal en is een parel in de Fryske Wâlden, een eeuwenoud dorp, waar de rust en ruimte van weleer nog volop aanwezig zijn, gelegen in een uniek natuurgebied tussen de Burgumer Mar en de Leijen. Het dorp heeft nog volop voorzieningen (o.a. slager, dorpssupermarkt met postkantoor, basisscholen, huisarts, kinder- en naschoolse opvang enz.) zie ook pand is op slechts 10 minuten van de A7 gelegen met goede verbindingen naar o.a. de Randstad, Groningen, Heerenveen, Zwolle etc..

Inschrijfprocedure

Het object is per inschrijving te koop zodat alle geïnteresseerden gelijke kansen krijgen.

Uiterste inschrijfdatum: Het volledig ingevulde NVM-inschrijfformulier dient u uiterlijk op vrijdag 9 april om 9.30 uur te mailen (naar of in een gesloten envelop in te leveren bij Link Makelaars & Taxateurs aan de Markt 55 te Burgum. De inschrijving is op basis van ‘gunning’ vormgegeven. Het kan dus zijn dat er niet wordt gegund. Het NVM-inschrijfformulier met bijhorende inschrijvingsvoorwaarden en overige stukken zijn op aanvraag beschikbaar.

De verkoop van dit unieke object start met een kijkdag op 17 maart a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars het pand op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Het NVM-inschrijfformulier met bijhorende inschrijvingsvoorwaarden en overige stukken zijn tijdens de bezichtiging beschikbaar

Souterrain: hal, tweetal (berg)ruimtes.

Begane grond: entree, voorportaal, wachtruimte met receptie, gang, vergaderruimte met technische ruimte en vaste kast, twee kantoorruimte, hal, pantry, dames- en herentoilet, trapopgang.

1e verdieping: overloop/traphal, vergader/kantoorruimte met pantry, kantoorruimte, dames- en herentoilet, kantoorruimte.

2e verdieping: vaste trap naar zolder met technische ruimte.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 325.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968

Oppervlakten

Oppervlakte
310 m²
Perceel
346 m² (in units vanaf 310 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming
Woonruimte
Niet aanwezig, wel mogelijk (inpandig, 0 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Elte Martens Beimastrjitte 11 a

€ 325.000 k.k.