Nieuwe Markt 8 6101 CT Echt

€ 115 /m²/jaar

Omschrijving

GEZONDHEIDSCENTRUM NIEUWE MARKT ECHT

- bel of Whatsapp voor meer info naar 06-29229400 (Gerarda Hessing)

OMSCHRIJVING
Midden in het centrum van Echt aan de Nieuwe Markt 8 is praktijk/kantoor/archiefruimte vrijgekomen na vertrek van de Rabobank.

VOORDELEN
- zeer goed bereikbaar
- centrale locatie midden Limburg
- ruim voldoende (gratis) parkeerplaats aan de Nieuwe Markt
- snel internet (glasvezel)
- kwalitatief goed afgewerkt
- gericht op kruisbestuiving voor zorg- en medische sector
- veel voorzieningen in de directe omgeving zoals het gemeentehuis Echt-Susteren maar o.a. ook diverse winkels waaronder de Albert Heijn .

PRAKTIJKRUIMTE
Praktijk- en/of kantoorruimte is te huur in de huidige staat of kan op verzoek van de toekomstige gebruiker volledig naar wens worden aangepast.

CONTEXT
Al sinds enige jaren zijn banken aan het centraliseren wat betekent dat veel lokale bankkantoren worden gesloten. Onlangs is het pand van de Rabobank in Echt van eigenaar veranderd. De mogelijkheden om geld af te storten en te pinnen blijven in het pand aanwezig.

INITIATIEF GEZONDHEIDSCENTRUM NIEUWE MARKT
De huidige eigenaar is voornemens om een Gezondheidscentrum te stichten in samenwerking met zorg- en medische organisaties die in Echt en omgeving actief zijn. Momenteel is een deel van het gebouw in gebruik bij een zorg gerelateerde huurder.

Mocht u het interessant vinden om met ons in contact te treden om over dit initiatief en de kansen en mogelijkheden voor uw bedrijf te spreken? Dan nodigen wij u uit om samen te onderzoeken en te bespreken op welke manier het Gezondheidscentrum kan bijdragen aan de kruisbestuiving in de zorg in Echt. Daarnaast inventariseren we graag op welke manier uw cliënten hun voordeel kunnen doen met zorg op een centrale plek in Gezondheidscentrum Nieuwe Markt.

INITIATIEFNEMER/EIGENAAR
In de afgelopen jaren hebben wij inwoners op meerdere plekken in Nederland geholpen om zorg bereikbaarder te maken door zorg te centraliseren in hun eigen buurt. Centralisering van de Zorg helpt praktijken en klinieken ook om beter en effectiever samen te werken. Een Gezondheidscentrum is het antwoord op de vraag van (de veranderende) huisvestingbehoefte in de zorg- en medische sector.

Onze organisatie heeft op verschillende plekken in Nederland zorgorganisaties mogen voorzien van huisvesting in Gezondheidscentra, onder andere in Breda, Almere en Bussum.

IN DE OMGEVING
Aan de Nieuwe Markt zijn verschillende zorggerelateerde voorzieningen reeds aanwezig:
-apotheek
-huisartsenpraktijken (4x)
-tandarts
-GGZ zorg

DE LOCATIE
Echt is een kleine stad in de gemeente Echt-Susteren in de provincie Limburg. De gemeente telt ongeveer 32.000 inwoners en beslaat ongeveer 103 km2. De plaats Echt telt ongeveer 9.500 inwoners en heeft een oppervlakte van ca. 75,13 km².
De gemeente is in 2003 ontstaan als gevolg van een fusie tussen de voormalige gemeenten Echt en Susteren. Echt-Susteren telt 9 officiële kernen, onderverdeeld in 24 kleine dorpen, gehuchten stadjes, waarvan drie kernen met stadsrechten.

Echt-Susteren ligt in Midden-Limburg, centraal gelegen tussen Roermond en Sittard-Geleen, het Belgische Maaseik en de Duitse plaatsen Waldfeucht en Selfkant. Het is letterlijk het Smalste Stukje Nederland en heeft meer buitenlandse dan binnenlandse grenzen. De gemeente is op z'n smalst slechts 4,8 km breed.

BEREIKBAARHEID
Echt-Susteren is dankzij de uitstekende ligging aan de A2, A73, de provinciale weg N-295 en twee NS-stations (één in Echt en één in Susteren) een ideale uitvalsbasis. In circa dertig minuten ben je op de luchthaven Maastricht Aachen Airport en in België of Duitsland.

BESTEMMING
Het bestemmingsplan biedt ruime mogelijkheden voor bedrijven voor zover genoemd in de milieu categorie 1 en 2 van de lijst van bedrijfsactiviteiten (begane grond), cultuur en ontspanning, detailhandel (op de begane grond), dienstverlening, kantoor, maatschappelijk en wonen.

ALGEMENE VOORZIENINGEN
- centrale hoofdingang/entree
- aparte achteringang
- centrale trapopgang met personenlift
- toiletgroepen
- invalidentoilet

BESCHIKBAAR METRAGE VVO
Kelder : ca. 195 m²;
Begane grond : ca. 355 m²;
1e verdieping : ca. 258 m²
Totaal (kantoor) ca. 612 m²

HUURPRIJS
€ 115,- per m2 per jaar excl. BTW

SERVICEKOSTEN
€ 30,- per m2 per jaar op basis van verrekenbaar voorschot excl. BTW

OPLEVERNIVEAU
In huidige staat.

OVERIG
- er is een voorbehoud goedkeuring verhuurder van toepassing

Heb je vragen? Bel of WhatsApp gerust naar 06-29229400 (Gerarda Hessing)

Of plan hier rechts een bezichtiging in ---->>>

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 115 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 95 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 30 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996

Oppervlakten

Oppervlakte
807 m² (in units vanaf 258 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nieuwe Markt 8

€ 115 /m²/jaar