Gelrestraat 59 6101 EV Echt

€ 450 /mnd

Omschrijving

OBJECT
Centrumlokatie - bovengelegen kantoorruimtes, bestaande uit: ca. 344 m² kantoorruimte, op steenworp afstand van het centrum van Echt met vrij parkeren in de directe omgeving.

BIJZONDERHEDEN
Nog drie ruimtes beschikbaar ! (ca. 62m², 43m², 61m²).

LOKATIE
Het object is gelegen in het centrum van Echt. De gevestigde bedrijven zijn zowel plaatselijk als regionaal. De volgende winkels zijn er o.a. gevestigd: HEMA, XENOS, diverse supermarkten en kledingwinkels.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming centrum' voor deze locatie. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar en
Het object is goed per auto en openbaar vervoer bereikbaar, mede gelet op de nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Op ca. 12 loopminuten bevindt zich een NS-Station.

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimtes zijn gesitueerd op de eerste verdieping. In de gezamenlijke entree bevinden zich de lift en het trappenhuis welke toegang geven tot de hal voor de kantoorruimtes. Vanuit de hal is toegang tot een kleinere afsluitbare kantoorunit met twee kantoren en een eigen kitchenette en toilet. De grotere kantoorunit met eigen entree bevat een ruime gang/wachtruimte welke toegang geeft tot 10 kantoorruimtes variërend van (ca. 18 m² tot ca. 50 m²). Er bevinden zich twee pantry's v.v. boiler en diverse toiletruimtes.

De kantoorruimten zijn allen voorzien van nette vloeren en raampartijen welke zorgen voor veel natuurlijk daglicht. De verdieping is verder uitgerust met kitchenettes en eigen toiletgroepen.

OPLEVERNIVEAU KANTOORRUIMTES
• Laminaatvloer over de gehele verdieping
• Brandhaspels, brandblussers, brandmeldinstallatie, rookmelders
• Airco-units, zowel losse units (2 stuks ter overname) en vaste units
• Kabelgoten, stopcontacten en internetaansluitingen
• Systeemplafonds met tl-opbouwverlichting
• Lamellen en jaloezieën
• Elektrische kachels (geen CV aanwezig)
• 1 kantoorruimte is voorzien van screens
• Vaatwasser ter overname

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bestaan uit de volgende kosten:
• Electra algemeen;
• Waterverbruik;
• Brandbeveiliging;
• Glasverzekering;
• Schoonmaak;
• Liftonderhoud;
• Administratiekosten.

PARKEERVOORZIENING
Ruim voldoende mogelijkheid om gratis te parkeren in de buurt.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 450 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 3.683 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten

Oppervlakte
433 m² (in units vanaf 28 m²)
Perceel
344 m² (in units vanaf 28 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Pantry, toilet, systeemplafond, kabelgoten, te openen ramen en liften

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op 1000 m tot 1500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Gelrestraat 59

€ 450 /mnd