du Commerce 3 6101 DB Echt

€ 2.500 /mnd

Omschrijving

OBJECT
Stationslocatie - representatieve kantoor-/ praktijkruimte, bestaande uit: ca. 350 m² verdeeld in entree, spreekruimtes, personeelsruimtes en opslagruimtes gelegen tegenover het station van Echt.

LOKATIE
Het object is gelegen tegenover het station Echt en op loopafstand van Centrum Echt.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming gemengd' w.o. kantoor, dienstverlening of praktijk mogelijk is voor deze locatie. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar en
Dit royale en goed onderhouden kantoor,- praktijkpand ligt tegenover het station en is prima per auto en openbaar vervoer bereikbaar, mede gelet op de nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven.

COMMERCIËLE RUIMTE
De commerciële ruimte is gesitueerd op de begane grond. De ruime centrale hal met automatische deuren geeft toegang tot een ruime werkruimte (ca. 125 m²). Vanuit deze ruimte is toegang tot een drietal spreekruimtes met glazen afscheiding (in totaal ca. 71 m²). Diverse kantoorruimtes (27 m², 18 m², 12 m²) zijn verder gesitueerd rondom de centrale werkruimte. De aanwezigheid van een pantry, garderobe, toiletgroep (D/H) met elk een voorportaal, bergingen en archiefruimte maakt het object verder compleet.

OPLEVERNIVEAU KANTOORRUIMTES
• Systeemplafonds met inbouwverlichting;
• Alarminstallatie;
• verwarming;
• keukeninrichting;
• vloeren bestaande deels uit tegels, beton en tapijt;
• diverse inbouwkasten.

PARKEERVOORZIENING
Eén parkeerplaats (niet overdekt) op achtergelegen terrein. Daarnaast ruim voldoende mogelijkheid om gratis te parkeren tegenover het pand bij het station.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.500 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
350 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Pantry, toilet, systeemplafond, kabelgoten en inbouwarmaturen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, NS station op minder dan 500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1000 m tot 1500 m, ontspanning op 500 m tot 1000 m, restaurant op 500 m tot 1000 m en winkel op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

du Commerce 3

€ 2.500 /mnd