Arsenaalplaats 6 6711 JC Ede

€ 175 /m²/jaar Prijs op aanvraag
Blikvanger Kopen of huren? Kantoorruimte in nieuw te ontwikkelen kantoorgebouw.

Omschrijving

KOPEN OF HUREN? Kantoorruimte in nieuw te ontwikkelen kantoorgebouw.

Binnenkort verrijzen nieuwe bedrijfsgebouwen binnen dit nieuwbouwproject in Ede. Een van de kantoorgebouwen, genaamd Charlie belooft een duurzame, groene, gezonde en inspirerende werkomgeving te worden voor ondernemers en organisaties die willen ontwikkelen en ontmoeten.

Het gebouw, die de naam Charlie draagt, zal worden gerealiseerd op een zeer opvallende plek, achter de monumentale Frizokazerne. Totaal is er circa 1.429 m² kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over 2 bouwlagen. In het gebouw zullen diverse voorzieningen worden aangebracht, zoals een pantry en sanitaire voorzieningen op elke verdieping, vloerverwarming en een lift. Bij het ontwerp van het project is ook aan het groen gedacht; de grenzen van het project sluiten naadloos op de Veluwe aan. Voor de afwerking en constructie van het gebouw is gekozen voor hout; bij betonproductie komt veel CO2 vrij, hout neemt juist CO2 op, maar groeit ook vanzelf! Met deze duurzame insteek kunnen ook zonnepanelen niet ontbreken. Op deze locatie is het mogelijk om ruimte te huren of het nieuw te verrijzen kantoor te kopen.

Het kantoorgebouw ligt dichtbij het centrum van Ede. Daardoor liggen diverse voorzieningen op circa 5 autominuten reisafstand. De locatie grenst tevens aan het intercitystation Ede-Wageningen wat compleet vernieuwd wordt en in 2025 klaar zal zijn. Tevens komt er een nieuwe weg met een directe aansluiting op de A12, welke naar verwachting in 2023 klaar zal zijn.

Wilt u meer weten over dit geweldige pand?
Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie over dit nieuwbouwproject. Zo kunt u direct beoordelen of uw bedrijf zich kan huisvesten op deze nieuwe plek!

Indeling en voorzieningen
Het kantoorgebouw zal worden opgeleverd in in casco plus staat, onder meer voorzien van:
• entree;
• meterkast;
• elektra-installatie;
• luchtbehandeling met koeling is een optie. In de basis wordt het pand alleen met verwarming aangeboden met een aansluiting op het warmtenet;
• vloerverwarming;
• brandmeldinstallatie en ontruimingsinstallatie;
• basisverlichting;
• aluminium kozijnen;
• lift en één trappenhuis met houten trap;
• gemeenschappelijke ruimten voorzien van vloer- en wandafwerking.
• sanitaire voorzieningen per verdieping;
• pantry per verdieping;
• zonwering op de zuidgevel;
• zonnepanelen.

Gemeenschappelijke voorzieningen in het gebouw:
• inpandige fietsenberging;
• entreeruimte;
• toiletten / douches;
• pantry.

Turnkey oplevering is mogelijk. Verhuurder kan indien gewenst een ontwerp en afbouwvoorstel doen.

Vloeroppervlakte
De vloeroppervlakte van gebouw CHARLIE bedraagt circa 1.549 m² bvo. Het verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 1.429 m² en is als volgt verdeeld:
• op de begane grond, ruimte 0.1, circa 717 m² vvo;
• op de eerste verdieping, ruimte 1.1, circa 707 m² vvo.

Om grotere metrages mogelijk te maken kan Charlie in combinatie met Bravo en/of Alpha gehuurd worden waardoor een totaal oppervlakte van 2.918 m² mogelijk is.

Parkeren
Er is een tijdelijk parkeerterrein beschikbaar gesteld naast het gebouw. Deze is gratis te gebruiken tot 1 januari 2024 en zal daarna betaald worden. Dit terrein is tot 2030 beschikbaar. Er worden nieuwe parkeergarage gerealiseerd in de ontwikkeling. Hier kunnen parkeerplaatsen gehuurd worden voor € 1.200,- per parkeerplaats per jaar (indicatief), op basis van de parkeernorm 1:83.

IN GEVAL VAN HUUR
Huurprijs
€ 175,00 per m2 per jaar, exclusief btw.

Btw
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
In nader overleg tussen huurder en verhuurder vast te stellen.

Betaling
Huurpenningen, servicekosten en btw per kwartaal vooruit.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief btw.

Aanvaarding
Start bouw is mogelijk zodra 70% is verhuurd en de omgevingsvergunning onherroepelijk is. De verwachte bouwtijd (inclusief verkrijgen vergunning) bedraagt ongeveer 1 jaar en 4 maanden. De opleveringsdatum zal dan ook in overleg bepaald dienen te worden.

Huurtermijn
10 jaar met verlengingsperiode van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Energiezuinig
Het gebouw voldoet aan de BENG eisen, wat staat voor bijna energie neutraal gebouw. Deze eisen zijn gericht op een laag energieverbruik in combinatie met duurzaam opgewekte energiebronnen. Verwarming en koeling middels warmtepompen. Elektra voor een groot deel eigen opwek middels PV panelen. Energielabel A+++ (moet nog aangevraagd worden).

Technische omschrijving
Een uitgebreide technische omschrijving van het object en het gehuurde zal onderdeel uitmaken van de huurovereenkomst.

Business Partner Due Diligence
Onderdeel van het aangaan van een huurrelatie is een Business Partner Due Diligence (BPDD check). Hiertoe zal de kandidaat-huurder alle relevante en gevraagde informatie aan verhuurder verstrekken, opdat de BPDD check kan worden uitgevoerd. Indien de uitkomst van het onderzoek voor de directie van WFC Development BV aanleiding is om geen medewerking te verlenen aan het tot stand komen van de huurrelatie, zal dit terstond, doch vóór ondertekening van de huurovereenkomst, schriftelijk aan huurder worden medegedeeld.

Overige condities
Conform model Verhuurder, gebaseerd op het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

IN GEVAL VAN KOOP
Kadastrale gegevens
Wordt nog door het Kadaster uitgemeten.

Koopsom
Op aanvraag.

Baten en lasten
Alle baten, lasten en verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van de kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke, met uitzondering van de onroerende zaakbelasting wegens feitelijk gebruik, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend.

Betaling
Gelijktijdig met de overdracht ten kantore van instrumenterend notaris.

Notaris
Ter keuze koper.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, af te geven bij of te storten op de rekening van instrumenterend notaris.

Aanvaarding
In overleg.

Overige condities
Koopovereenkomst conform model notariaat.

Plattegronden
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars, CBRE en Smit Bedrijfshuisvesting staan niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Huurprijs
€ 175 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
1.429 m²
Perceel
255.053 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Kantorenpark en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.